Ο κόουτς του συλλόγου του ΖΑΟΝ ενόψει του πρώτου αγώνα απέναντ στην Ελπίδα με φόντο την άνοδο έκανε τις δηλώσεις του για το πώς περιμένει αυτό το παιχνίδι.
Ο κόουτς Μυτσκίδης στις δηλώσεις του πριν από τον αγώνα με αντίπαλο την Ελπίδα σχολίασε αρχικά: «Το πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς και η σειρά των τελικών είναι αυτονόητο. Αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό αντίπαλο ο οποίος μέσα στην έδρα του ειδικά παίζει πολύ καλά. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που κάναμε στη σειρά των ημιτελικών και να παίξουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε».
Στη συνέχεια έδειξε ότι θεωρεί πως τα δύο ματς της κανονικής περιόδου δεν θα έχουν καμία σχέση: «Πρώτα απ’ όλα είναι διαφορετικές οι ομάδες. Η Φερονίκη (Ζιώγα) είχε παίξει ως αλλαγή στην πρώτη της εμφάνιση στο ματς του Β’ γύρου ενώ η Ντέσι (Νικόλοβα) δεν είχε έρθει ακόμη στην ομάδα και η Ελπίδα επίσης έχει την Μπουζέιρο. Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα σειρά μεταξύ δύο ομάδων που δίκαια βρίσκονται στον τελικό της ανόδου. Η Ελπίδα κυνηγούσε μέχρι την τελευταία αγωνιστική την απευθείας άνοδο, έχει συνέπεια, παίζει καλά, αλλά κι εμείς νομίζω ότι έχουμε δείξει την δική μας αξία».