Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας. Η πρόσβαση και η χρήση του VolleyLand.gr υποδεικνύει τη συμφωνία σας με τους παρακάτω όρους.

  1. Πνευματική Ιδιοκτησία: Το περιεχόμενο που παρέχεται μέσω του VolleyLand.gr, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών, ήχου, βίντεο, λογισμικού και κώδικα, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του VolleyLand.gr ή των συνεργατών του και προστατεύεται από εθνικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιτρέπεται η χρήση του περιεχομένου μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Οποιαδήποτε άλλη χρήση, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, τροποποίησης, διανομής ή δημοσίευσης, απαγορεύεται χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του VolleyLand.gr.
  2. Περιεχόμενο Χρηστών: Οι χρήστες του VolleyLand.gr μπορεί να παρέχουν περιεχόμενο, όπως σχόλια, κριτικές ή συμμετοχή σε συζητήσεις. Με την παροχή αυτού του περιεχομένου, οι χρήστες δηλώνουν και εγγυώνται ότι δεν παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή άλλες νομικές απαιτήσεις. Το VolleyLand.gr διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί οποιοδήποτε περιεχόμενο χρηστών που θεωρείται ανάρμοστο ή παράνομο.
  3. Ευθύνη Χρήστη: Οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για την τήρηση όλων των ισχυόντων νόμων και κανονισμών που διέπουν τη χρήση του VolleyLand.gr. Κάθε παράνομη ή κατάχρηση του ιστότοπου μπορεί να οδηγήσει σε αναστολή ή αποκλεισμό του λογαριασμού του χρήστη και σε νομικές ενέργειες.

Με τη χρήση του VolleyLand.gr, συμφωνείτε ρητά με τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μη χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας.