back to top

Ηρακλής Κηφισιάς: Ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά

Διαβάστε Επίσης

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή Κηφισιάς ολοκλήρωσε τη φετινή της πορεία στην Pre League, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι ευχαριστημένοι για την προσπάθεια και την πορεία της.

Όπως σημειώνει σχετικά ο Ηρακλής Κηφισιάς σε ποστάρισμά του μέσα από σκληρή δουλειά, πείσμα και ομαδικότητα, τα κορίτσια του συλλόγου τίμησαν τη φανέλα και το όνομα του Ηρακλή, γράφοντας ακόμα μία σελίδα στην πλούσια ιστορία του συλλόγου. Η σεζόν ολοκληρώθηκε – και ενώ στο ρόστερ του συλλόγου ήταν φέτος πολύ έμπειρες και ποιοτικές αθλήτριες όπως η Γιώτα – αλλά η δουλειά συνεχίζεται.

Και αυτό διότι ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Ηρακλής Κηφισιάς θέτει ως στόχο του μια ακόμα πιο δυναμική και ανταγωνιστική παρουσία στα γήπεδα.

– Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Facebook του Ηρακλή Κηφισιάς.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Η συγκίνηση, η χαρά και η περηφάνεια του Μυτσκίδη,...

Ο Μπάμπης Μυτσκίδης, ο προπονητής του συλλόγου του ΖΑΟΝ, έπειτα από την επιτυχία της άνοδου μετά το...

Τικμανίδου στο Volleyland: «Ευχαριστώ τον προπονητή και την ομάδα...

Η Ελπίδα Τικμανίδου ως ακραία αποτελεί ένα ιδιαίτερα δυνατό αγωνιστικό project για τον ΖΑΟΝ και μίλησε στο...

Ζιώγα στο Volleyland: «Δικαίως ο ΖΑΟΝ είναι στην Α1,...

Η Φερονίκη Ζιώγα, που ήταν η τοπ παίκτρια του συλλόγου του ΖΑΟΝ και στη σειρά των τελικών...
spot_img