Μία ακόμη ομάδα ζητάει wild card για την Pre League!
Η άνοδος των Αμαζόνων στη Volley League έχει… ανοίξει την όρεξη σε αρκετές ομάδες. Ήδη ο ΑΟΝΑ έχει ζητήσει wild card και δηλώνει έτοιμος, ενώ παρόμοιο αίτημα έχει καταθέσει και η Ε.Α. Λάρισας.
Οι δύο αυτές ομάδες δεν είναι οι μοναδικές οι οποίες φιλοδοξούν να καλύψουν τη θέση των Αμαζόνων, καθώς επιστολή προς την ΕΟΠΕ έστειλαν -και δημοσίευσαν- οι Μακεδόνες Αξιού.
Πρόκειται για μία ακόμη ομάδα από τη Βόρειο Ελλάδα η οποία έχει παρουσία στο κορυφαίο επίπεδο και πάνω σε αυτό «ποντάρει».
Αυτό που αναφέρουν οι Μακεδόνες στην αποστολή τους είναι πως υπάρχει έλλειψη ομάδων από τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ η πρότερη παρουσία τους είναι αυτή που -κατά τους ίδιους- εγγυάται την επιτυχία.
Η ΕΟΠΕ επίσημα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για την Pre League γυναικών, με αρκετές ομάδες να περιμένουν την ετυμηγορία της.
Στο παρελθόν οι Μακεδόνες έχουν βρεθεί ακόμη και στην πρώτη τετράδα της Volley League, έχοντας τότε ως πασαδόρο τη Μάγκι Σπικς και ως προπονητή τον Μανώλη Σκουλικάρη, δίδυμο που θα συναντήσουμε και φέτος στη Θέτιδα Βούλας.
Μπορείτε παρακάτω να δείτε την ανακοίνωση του ΑΟΝΑ και της ΕΑΛ:
Η ανακοίνωση του ΑΟΝΑ:
Ο Αθλητικός Όμιλος Νέων Αργυρούπολης δηλώνει παρόν στις εξελίξεις και έτοιμος να διεκδικήσει την άνοδο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Pre League Εθνική κατηγορία
Δηλώνουμε έτοιμοι οικονομικά, οργανωτικά και αγωνιστικά να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Pre League κατηγορίας και ευελπιστούμε ότι η Ομοσπονδία με αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια θα επιλέξει την κατάλληλη ομάδα, πιστεύοντας ότι πρέπει να τηρηθούν γεωγραφικά κριτήρια εφόσον και αν τη θέση των Α.Σ ΑΚ. Πρωταθλητών Πεύκων στην Pre League καταλάβουν οι A.O.N.N.N.E Αμαζόνες.
Κλείνουμε τα αυτιά μας στους ψιθυριστές περί ειλημμένων αποφάσεων και στις σειρήνες που φωνάζουν (χαμογελαστά) ότι επειδή ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου κ. Αποστόλης Μουλακάκης θα βρεθεί «απέναντι» στη νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας στις προσεχείς εκλογές η Αργυρούπολη δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει στην Pre League.