back to top

Volley League (Γ): Η βαθμολογία μετά τη νίκη των Αμαζόνων!

Διαβάστε Επίσης

Η 16η αγωνιστική της Volley League γυναικών άνοιξε αυλαία το Σάββατο 01/02 με τρεις αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη στο Ρέντη, οι Αμαζόνες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη και η Θέτιδα επέστρεψε στις νίκες, ύστερα από δύο ήττες.

Volley League (Α): Η Βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση οι Αμαζόνες πήραν την πρώτη τους εφετινή νίκη. Το κατάφεραν στο ντέρμπι ουραγών απέναντι στη Λαμία με 3-2 σετ. Η βαθμολογία στα χαμηλά πατώματα μπορεί να μην άλλαξε, ωστόσο αυτή η νίκη στην ήδη αλλαγμένη εικόνα των Αμαζόνων τους δίνει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη συνέχισε το βιολί του. Δεν κόλλησε ούτε απέναντι στον Άρη, αν και στο δεύτερο σετ τα… χρειάστηκε. Και συνεχίζει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς.

Τέλος, η Θέτιδα ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες από την ΑΕΚ κι από τον ΑΟ Θήρας, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με το καθαρό 3-0 επί του Μαρκόπουλου στη Βούλα. Έτσι άνοιξε τη διαφορά από την 6η ΑΕΚ στους 4 βαθμούς.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2025

16:00 Π.Α.Ο.Κ. – Πανιώνιος

18:00 Μίλων – Α.Ε.Κ.

19:00 Παναθηναϊκός  – Α.Ο. Θήρας

Δείτε τη βαθμολογία:

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Γαλλία (Γ): Ήττα κι αποκλεισμός για τη Μιλούζ της...

Το ταξίδι της Αριστέας Τοντάι με τη Μιλούζ για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος έφτασε στο τέλος τους...

Δύο προσθήκες και μία ανανέωση για τον Ηρακλή

Ημέρα μεταγραφών για τον Ηρακλή. Ο «γηραιός» με τον Κώστα Προύσαλη πλέον στον πάγκο του, δεν χάνει...

Γι’ αυτό η Κούμπουρα είναι η MVP του πρωταθλήματος…

Η διαγώνια του Ολυμπιακού το πήρε... πάνω της και οδήγησε τον Ολυμπιακό στο 1-0 στους τελικούς. Γράφει ο...
spot_img