back to top

Τσαϊρέλης: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Διαβάστε Επίσης

Την δεύτερη θέση στο Βαλκανικό Κύπελλο Βόλεϊ γυναικών κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, καθώς ηττήθηκε στον τελικό από την οικοδέσποινα, Γαλατάσαραϊ, με 3-0 σετ (25-17, 25-21, 25-20). 

Ο προπονητής του Δικεφάλου Γιάννης Τσαϊρέλης μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ κοίταξε για μεγάλο χρονικό διάστημα μια ομάδα που μπορεί να πάρει ευρωπαϊκό τίτλο. Επιπλέον, τόνισε ότι πλέον η ομάδα επιστρέφει στη δουλειά, ώστε να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Volley League κόντρα στον ΑΟ Θήρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Τσαϊρέλη:

«Ξέραμε εξ’ αρχής με τι αντιπάλους θα παίζαμε. Είχαμε δύο εύκολους αγώνες, στους οποίους δείξαμε την σοβαρότητα την οποία έπρεπε. Σήμερα για μεγάλο διάστημα κοιτάξαμε στα μάτια μία ομάδα η οποία μετέπειτα μπορεί να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Επιστρέφουμε αύριο, και συνεχίζουμε την δουλειά. Φυσικά, θα μας βοηθήσουν και τα επόμενα τουρνουά στα οποία θα συμμετάσχουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΟ Θήρας. Ήταν μία άψογη οργανωτικά διοργάνωση εδώ στην Κωνσταντινούπολη, και τώρα επιστρέφουμε για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά». 

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Volley League (Γ): ΑΟ Θήρας – ΠΑΟΚ για μία...

ΠΑΟΚ και ΑΟ Θήρας, πέτυχαν το 2/2 στα προημιτελικά των Play off της Volley League γυναικών, απέναντι...

Σπουδαία κίνηση από Πανιώνιο: Τίμησε τη μνήμη αδικοχαμένου οπαδού...

Ο Πανιώνιος είναι μια οικογένεια, σε όλες τις βαθμίδες και αυτό, φροντίζουν άπαντες στη Νέα Σμύρνη να...

Θέτιδα Βούλας – ΑΟ Θήρας 1-3: Έκανε το 2/2...

Αν και έχασε το πρώτο σετ, ο ΑΟ Θήρας πήρε το διπλό στην έδρα της Θέτιδας με...
spot_img