Ο προπονητής Τσαιρέλης Γιάννης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων με την ομάδα του Άρη έγραψε στον τοίχο του στο facebook:
”Αυτό το πρωτάθλημα είναι το πιο συγκινητικό που έχω κατακτήσει με την ομάδα του Άρη!!!!
Όσο εύκολο και να φάνηκε το τέλος ,η πορεία δεν ήταν, καταφέραμε πολλά φέτος με την ομάδα αλλά για δικούς μου λόγους το ξεχωρίζω!!!!
Τα κορίτσια μας Έλενα, Όλγα, Έλενα, Ελευθερία, Αθηνά, Αναστασία, Δέσποινα, Αλεξάνδρα, Κατερίνα, Κλειώ, Κοραλία, Μαρκέλλα, Κωνσταντίνα, Αγάπη ….σας αγαπώ!!!!
Τεράστιο ευχαριστώ στον Θοδωρή Παπαδημητρίου που προπονούσε τα κορίτσια τον Νίκο Γκιοση που τα γυμνάζει το γιατρό κ.Τερζιδη τον Φυσιοθεραπευτή κ.Πεπελα την ψυχή μας Θωμά Αλεξόπουλο τον μαέστρο Γιάννη Γιαννάκη την προεδρα μας κ.Ρετζεπερη. Αφιερωμένο στα αδέρφια μου σας λατρεύω…. δεν είστε και λίγα!!!!!”