Και τώρα τελικοί ανόδου στην Τοπική Κατηγορία 2 Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ. Η Νηαρ Ηστ και ο Οδυσσέας Αμαρουσίου ντούμπλαραν τις νίκες τους και θα κοντραριστούν με στόχο την άνοδο.
Με πολύ καλή εμφάνιση η Νηαρ Ηστ πήρε τη νίκη που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους τελικούς ανόδου. Με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-1 υπέρ της Νηαρ Ηστ ο Αετός Μεταμόρφωσης δεν κατάφερε να κρατηθεί ζωντανός. Η Νηαρ Ηστ έκανε καλή εμφάνιση στην έδρα του Αετού φτάνοντας στη νίκη με 3-0. Οι φιλοξενούμενες ήταν ανώτερες στα δύο πρώτα σετ και στο τρίτο πάτησαν γκάζι με τον Αετό Μεταμόρφωσης να ξεμένει από δυνάμεις.
Στο έτερο ζευγάρι ημιτελικών ο Οδυσσέας είχε το προβάδισμα επίσης με 2-1. Οι Αμαζόνες Αχαρνών βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο όταν η αντίπαλη πλευρά προηγήθηκε με 0-2 και απείχε ένα σετ από την πρόκριση. Οι γηπεδούχες δεν τα παράτησαν και το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον καθώς οι Αμαζόνες με αντεπίθεση διαρκείας κατέκτησαν τα επόμενα δύο σετ. Όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Η ομάδα του Αμαρουσίου ξαναβρήκε το ρυθμό της και δεν επέτρεψε το ολικό comeback των Αμαζόνων. Με 11-15 ο Οδυσσέας έφτασε στο νικηφόρο 2-3 και πήρε την πρόκριση.
Νηαρ Ηστ και Οδυσσέας Αμαρουσίου θα τεθούν αντιμέτωποι στους τελικούς για άνοδο στην Τοπική Κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ. Η Νηαρ Ηστ είναι η ομάδα που θα έχει το πλεονέκτημα έδρας ως δεύτερη στη regular season ενώ η σειρά θα ξεκινήσει από το 1-1 καθώς οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια που προηγήθηκαν.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ημιτελικοί
1η αγωνιστική
Ε.Σ.Καισαριανής «Γ.Μελισσινός»
ΑΟ Νηαρ Ηστ – ΑΠΣ “Αετός” Μεταμόρφωσης 3-1
(17-25,25-15,25-15,25-23)
2η αγωνιστική
Κλειστό Μεταμόρφωσης «Κώστας Αρβανίτης»
ΑΠΣ “Αετός” Μεταμόρφωσης – ΑΟ Νηαρ Ηστ 0-3
(18-25, 18-25, 9-25)
Μεταφορά αποτελεσμάτων Α΄ φάσης (1-1): ΑΟ Νηαρ ηστ – ΑΠΣ ΄΄Αετός΄΄ Μεταμόρφωσης (2-3, 3-0).
1η αγωνιστική
Κοκκινιάς Αμαρουσίου
ΑΟ Οδυσσεύς – Αμαζόνες Αχαρνών 3-0
(25-15,25-14,26-24)
2η αγωνιστική
«Μπάμπης Χολίδης»
Αμαζόνες Αχαρνών – ΑΟ Οδυσσεύς 2-3
(15-25, 24-26, 25-21, 25-18, 11-15)
Μεταφορά αποτελεσμάτων Α΄ φάσης (1-1): ΑΟ Οδυσσεύς – Αμαζόνες Αχαρνών (1-3, 3-1).