Σπουδαίες αναμετρήσεις έχουμε και την Κυριακή 9 Μαρτίου, τόσο Volley League Ανδρών, όσο και Volley League Γυναικών, με την ΕΡΤ να δείχνει παιχνίδια «φωτιά».
Η αρχή γίνεται, στις 17:00, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του Μετς, τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων, στο πλαίσιο της ημιτελικής σειράς του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών.
H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά, από το ΕΡΤ Sports 1, από την πλατφόρμα του ΕΡΤflix.
Τη σκυτάλη παίρνουν οι γυναίκες και η Volley League των γυναικών, καθώς στις 19:00 και από τη συχνότητα του ΕΡΤ Sports 3, θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.