Μία από τις πιο όμορφες καλοκαιρινές εμπειρίες στην άμμο, το τουρνουά της Beach Life Experience συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Kokomo Beach Bar.
Το τουρνουά γίνεται σε ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα βόλεϊ παραλίας, με λευκή άμμο, στο Kokomo Beach Bar στην πλαζ του Αγίου Κοσμά.
Το Σάββατο 24/6 πραγματοποιήθηκε το οpen ανδρών και ακολούθησε αυτό των γυναικών. Στο βραδινό τελικό των γυναικών η Μαρώση και η Κατσιάνου επικράτησαν απέναντι στις μικρές Φλιάκου και Αγάλου, ενώ στον Κυριακάτικο τελικό νικητές στους άνδρες ήταν οι Γεράσιμος Μιχαλάτος και Νίκος Κολιοκοτσης.
Την Κυριακή 25/6 το τουρνουά ολοκληρώνεται με το μικτό open, με τους διοργανωτές να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση στην πλαζ του Αγίου Κοσμά.