Την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους πήραν Θέτις και Σκουλικάρης.
Πανιώνιος: Το «ευχαριστώ» στον κόσμο και το μήνυμα… κορυφής για τη συνέχεια
Δύο μέρες μετά το τέλος του Final-4 Κυπέλλου γυναικών, η διοίκηση της Θέτιδας ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Μανώλη Σκουλικάρη.
Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε τον Φεβρουάριο του 2024 την ομάδα της Βούλας, η οποία την περασμένη σεζόν υπό τις οδηγίες του κατέλαβε την 4η θέση του πρωταθλήματος της Volley League.
Tην φετινή σεζόν η Θέτιδα ολοκλήρωσε στην έκτη θέση την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ έφτασε ως το Final-4 του Κυπέλλου, όπου αποκλείστηκε στην ημιτελική φάση από τον Πανιώνιο.
Όπως έγινε επίσημα γνωστό, χρέη προπονητή από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο Σωτήρης Αντωνίου.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας:
«Η διοίκηση του ΑΣΠ Θέτις, από κοινού με τον προπονητή κ. Μανώλη Σκουλικαρη, αποφάσισαν τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. Ευχαριστούμε τον κ. Σκουλικάρη για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε καλό για τη συνέχεια.
Η γυναικεία ομάδα θα συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις υπό την καθοδήγηση του κ. Σωτήρη Αντωνίου.»