back to top

Θ. Παπαδημητρίου: «Ανεβασμένο το επίπεδο των αγώνων»

Διαβάστε Επίσης

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου μαζί με τον συμπαίκτη του Δημήτρη Νιώπα μίλησαν στο volleyball.gr για την πορεία τους στο πρώτο τουρνουά Μasters, για το επίπεδο των αγώνων αλλά και για την διοργάνωση στις Σπέτσες.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου που ανέφερε: «Το επίπεδο των αγώνων είναι ανεβασμένο σε σχέση με πέρυσι, οι ομάδες είναι καλύτερες από πέρυσι και πιο βελτιωμένες.

Υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις που δείχνει ότι αρκετές ομάδες μπορούν να φτάσουν στους τελικούς. Στόχος σίγουρα είναι η πρώτη θέση», ενώ ο συμπαίκτης του Δημήτρης Νιώπας σχολίασε την διοργάνωση στις Σπέτσες.

«Πάρα πολύ όμορφο τουρνουά, πρώτη φορά έρχομαι στις Σπέτσες. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ ωραίες δίπλα στο ιστορικό αυτό ξενοδοχείο. Όλα είναι πολύ καλά σε όλους τους τομείς και ελπίζω να συνεχιστεί η διοργάνωση στις Σπέτσες και τα επόμενα χρόνια».

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Queen & King of the Court: Θρίαμβοι για τη...

Δύο εκπληκτικοί νικητές στέφθηκαν στο Queen & King of the Court την Κυριακή στο Beachboard Hacienda της...

Beach Volley: Οι τελικοί των Elite Series είναι εδώ!

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο θεσμός των Elite Series 2024-2025 που αναμένεται να ολοκληρωθεί με τις τελικές...

Beach Volley: Έλαμψε στα βραβεία ο Φόκεροτς

Στο ετήσιο γκαλά γνωστό ως Λετονικά Βραβεία Τριών Αστέρων, ο Κρίστιαν Φόκεροτς το αστέρι του Λετονικού Beach...
spot_img