Ο Φοίνικας Σύρου κέρδισε τον Άθλο Ορεστιάδας με 3-0 σετ, με τον προπονητή της ομάδας Θάνο Τερζή να σχολιάζει στις δηλώσεις του το παιχνίδι αλλά και τη μάχη για την τετράδα εν’ όψει της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.
Φοίνικας Σύρου-Άθλος Ορεστιάδας 3-0: Συνεχίζουν τη μάχη για την 5άδα οι «Πειρατές»
Όσα δήλωσε ο Θάνος Τερζής:
«Τα παιδιά έδειξαν την απαραίτητη σοβαρότητα, ώστε να πάρουν αυτό το παιχνίδι, θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Έπαιξαν και τα υπόλοιπα παιδιά. Μπράβο τους, νομίζω σταθήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι. Η Ορεστιάδα έκανε πολλά λάθη, αλλά και εμείς σε κρίσιμα σημεία στις αρχές των σετ πιέσαμε με το σέρβις μας που είναι το όπλο μας μέσα στο γήπεδό μας και βγήκε το αποτέλεσμα. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, παίζεται η τετράδα ακόμα, θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε. Σίγουρα η τετράδα παίχτηκε κατά πολύ μεγάλο βαθμό στην προηγούμενη αγωνιστική που χάσαμε μέσα στο παλατάκι. Βέβαια κατά τη γνώμη μου δε παίχτηκε μόνο από τα δικά μας χέρια, από κει και πέρα συνεχίζουμε, δεν εξαρτάστε μόνο από μας, θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων, αλλά κάθε πόντος είναι σημαντικός γιατί ο επόμενος μας στόχος είναι η έξοδος μας στην Ευρώπη».
Στη συνέχεια, ο Σέρβος διαγώνιος και ΜVP του αγώνα Μπόρις Μπούσα είπε:
«Είναι μια σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Θέλαμε τη νίκη καθώς ακόμα υπάρχουν πιθανότητες για την τέταρτη θέση. Κυνηγάμε την τέταρτη θέση, ήρθε σχετικά ένα εύκολο τρίποντο που δεν το περίμενα , αλλά υπήρχε και άλλο σημαντικό κέρδος, ο χρόνος συμμετοχής που πήραν οι αναπληρωματικοί παίχτες, που δεν έχουν την ευκαιρία να παίζουν συχνά».