Το κλειστό του Ρέντη υπήρξε πόλος έλξης για τον δεύτερο προημιτελικό του Challenge Cup Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αστερίξ Μπέβερεν, που βρήκε τελικά θριαμβεύτριες τις «ερυθρόλευκες».
Εκτός από τους φιλάθλους, που έδωσαν ξεχωριστό παλμό και στο τέλος πανηγύρισαν έξαλλα τη χρυσή σελίδα που έγραψε η ομάδα του Πειραιά (παρακάτω μπορείτε να δείτε τα βίντεο από το φινάλε του αγώνα με τις Βελγίδες και την αποθέωση των «ερυθρόλευκων»), τον αγώνα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, τον επίτιμο πρόεδρο Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, και τους παράγοντες, Αλέκο Αδαμαντόπουλο και Λευτέρη Χρυσοφάκη.
Στις κερκίδες βρέθηκαν από την ομάδας μπάσκετ Γυναικών των «ερυθρόλευκων» οι Εβίνα Μάλτση, Νατάσα Γκοτζή, Μαρί-Ρόζα Μπόνη, Αφροδίτη Κοσμά, Εύη Δημητράτου (τιμ μάνατζερ) και Γιώργος Παντελάκης (β’ προπονητής), αλλά και παιδιά των «ερυθρόλευκων» ακαδημιών, ανάμεσά τους και από τη σχολή ποδοσφαίρου Καραϊσκάκη.