Η Τατιάνα Αρμουτσή θα φοράει και φέτος τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Μία ακόμη κίνηση ανακοίνωσε η ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας της με την 21χρονη μπλοκέρ, Τατιάνα Αρμουτσή.
Εκείνη δήλωσε ενθουσιασμένη για την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που πιστεύουν σε εκείνη.
Η ανακοίνωση:
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Τατιάνα Αρμουτσή, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Η Ελληνίδα κεντρικός, γεννημένη το 2003 και με ύψος 184cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον Δικέφαλο, ολοκληρώνοντας το «καρέ» των κεντρικών για τη νέα σεζόν.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Τατιάνα Αρμουτσή, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα σεζόν που έρχεται, γιατί για ακόμα μία φορά θα είμαι μέλος της μεγάλης Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την Διοίκηση, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνουν. Εύχομαι μία επιτυχημένη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς!».