back to top

Στην Ολλανδία για να «τσεκάρει το εισιτήριο» για τους «32» ο Παναθηναϊκός

Διαβάστε Επίσης

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι καλύτερος της αντιπάλου του στο πρώτο παιχνίδι και πλέον θέλει να επαναλάβει μία παρόμοια εμφάνιση στην Ολλανδία.

Οι πράσινες μετά τα δύο πρώτα σετ πάτησαν «γκάζι» στο πρώτο παιχνίδι τους στη φετινή σεζόν και έδειξαν την ανωτερότητα τους απέναντι στην Τσβόλε κάτι που θέλουν να κάνουν ξανά στο σημερινό παιχνίδι. 

Αναλυτικά:

Στο Τσβόλε βρίσκεται ο Παναθηναϊκός από το μεσημέρι της Τρίτης 17/10 για το δεύτερο παιχνίδι με την ολλανδική ομάδα για τους 64 τους Challenge Cup γυναικών.

Οι πράσινες στο πρώτο παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα στο κλειστό του Μετς επικράτησαν με 3-1 σετ και χρειάζονται δύο σετ το βράδυ της Τετάρτης (18/10, 21.00) για να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Σέρινταν Άτκινσον δήλωσε: «Περιμένω ότι η Τσβόλε θα είναι πολύ ενεργητική στην έδρας της. Θα έχουν πολύ κόσμο και τη στήριξη των φιλάθλων τους αλλά τώρα γνωρίζουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για τον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Αναλλοίωτη η κατάσταση στις πρώτες θέσης της Τοπικής Κατηγορίας...

Δεν έφερε ανακατατάξεις η 20η αγωνιστική της Τοπικής Κατηγορίας 2 των Γυναικών αφού οι ομάδες στις πρώτες...

Δεν τα κατάφεραν Οτσάλ και Καρκάθες

Ολοκληρώθηκαν απόψε τα μπαράζ ανόδου στην Sultan League στην Τουρκία και τα εισιτήρια ανόδου τα πήραν...

Aλλαγή σκυτάλης στο volleyland

Mετά από δεκάχρονη παρουσία στον χώρο του βόλεϊ, το volleyland.gr αλλάζει σελίδα. Περνάει από τον ...
spot_img