Σύμφωνα με πληροφορίες του volleyland ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή της Άννας Καλαντάντζε από τον Παναθηναϊκό!
Η 23χρονη αθλήτρια με ύψος 1.80 κατάγεται από το Batumi της Γεωργίας και ξεκίνησε το βόλεϊ στην Ελπίδα Αμπελοκήπων (εκεί ανήκει ακόμα το δελτίο της) ενώ έχει αγωνιστεί ως δανεική στον Πανναξιακό,Θήρα και την προηγούμενη χρονιά στον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός δεν θέλει δανικές αθλητριες και αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την αθλήτρια και μάλιστα μιλάει για 3η συμβόλαιο ενώ διαπραγματεύεται την αγορά της αθλήτριας από την Ελπίδα αλλά δεν είναι και διατεθειμένος να δώσει και ένα παράλογο ποσό ειδικά αυτή την δύσκολη εποχή.
Το δίδυμο των Καλαντάντζε– Γιώτα θέλει να το πλαισιώσει με την νεαρή Ιλιόνη Κελεσίδη αδυνατίζοντας περισσότερο τον Παναθηναϊκό αφού αυτόν θεωρεί ως κύριο αντίπαλο.