Σημαντική συνάντηση Γιώργου Καραμπέτσου και Γιάννη Βρούτση

Συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν το Ελληνικό βόλεϊ είχαν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης θέματα που αφορούν στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τα αθλήματα του βόλεϊ σάλας και του μπιτς βόλεϊ.

O πρόεδρος της ΕΟΠΕ παρουσίασε τα τρέχοντα οικονομικά και αγωνιστικά στοιχεία της ΕΟΠΕ και ανέλυσε στον Υπουργό το πλάνο δράσης της Ομοσπονδίας, τόσο στον βραχυχρόνιο όσο και στο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, πάντα σύμφωνα με τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η αθλητική ηγεσία μέσω του νέου αθλητικού νόμου που θα δώσει λύσεις σε διάφορα προβλήματα.

Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα ανάπτυξης του βόλεϊ σάλας και του μπιτς βόλεϊ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ενδιαφέρον του Υπουργού Αθλητισμού και υποσχέθηκε πως ο ίδιος, η διοίκηση της ΕΟΠΕ και η κοινότητα του ελληνικού βόλεϊ θα μείνουν προσηλωμένοι στον κοινό μεγάλο στόχο για τη διάκριση και ανάπτυξη συνολικά του ελληνικού αθλητισμού.

spot_img

Περισσοτερα

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ η Μαρία Καλουδιώτη είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με...

Το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley είναι γεγονός!

Μία ακόμη πρωτοβουλία για να ανέβει το βόλεϊ στην Ελλάδα! Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί φέτος Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα...

Αθλήτριες της Εθνικής κοριτσιών Κ18 βοηθοί λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής...

Το βόλεϊ εκπροσωπήθηκε στις λαμπαδηδρομίες! Αναλυτικά:   Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς...