back to top

Σημαντική ενίσχυση με Λαμπριανίδου για την Ελπίδα

Διαβάστε Επίσης

Παραμένει στην Θεσσαλονίκη, αλλά θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο η Δέσποινα Λαμπριανίδου.

Η Ελληνίδα αθλήτρια αποχώρησε από τον Άρη προκειμένου να δώσει ύψος στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Πρόκειται για 19χρονη κεντρικό η οποία έχει όλο το μέλλον μπροστά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της Δέσποινας Λαμπριανίδου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθειά της στην Pre League Γυναικών την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στις 9 Φεβρουαρίου 2004, η ύψους 1,94 μ. βολεϊμπολίστρια που αγωνίζεται σε θέση κεντρικού, ξεκίνησε από τον ΓΣ Κοζάνης και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2019. Στην συνέχεια μεταπήδησε στον Άρη, με τον οποίο αγωνίστηκε την τελευταία τετραετία, για να φορέσει πλέον τα πράσινα της Ελπίδας!
 

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Όλα τα αποτελέσματα με ένα κλικ στο Live Score...

Το Volleyland.gr σας φέρνει έναν πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο να βλέπετε τα αποτελέσματα απ' όλα τα...

Pre League (Γ): «Φωτιά» στην κορυφή έβαλε η Ελπίδα...

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων επικράτησε με 3-1 του Ηλυσιακού στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής και μείωσε στους...

Pre League (Α+Γ): Τα live stream της 18ης και...

Πλούσια δράση το Σάββατο 8 Μαρτίου στην κατηγορία της Pre League. Οι άνδρες βρίσκονται στην τελευταία αγωνιστική...
spot_img