back to top

Σαφράνοβιτς: «Ξέρουμε πόσο θέλουν όλοι το κύπελλο»

Διαβάστε Επίσης

 

  Ο Αλεξαντερ Σαφράνοβιτς του ΠΑΟΚ μίλησε στον Arena fm για τον μεγάλο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και δήλωσε:

«Είναι ένα ωραίο παιχνίδι σε ωραία ατμόσφαιρα, αφού κρίνεται ένας τίτλος. Δουλέψαμε σκληρά
γι’ αυτό το παιχνίδι. Kαι οι δυο ομάδες παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Χάσαμε όμως δυο φορές από τον Ολυμπιακό στις λεπτομέρειες, αφού δεν ήμασταν έτοιμοι και πλήρεις.

Ο Σάκογλου έκανε ότι μπορούσαμε αλλά τώρα με τον Στάροβιτς θα είναι αλλιώς. Τώρα γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον και έχουμε απόλυτη επικοινωνία. Πιστεύω θα παίξουμε πολύ καλύτερα από τα τα προηγούμενα ματς.

Είναι ένα μικρό πλεονέκτημα που θα παίξουμε στην πόλη μας, αλλά δεν παίζουμε στην έδρα μας, αλλά στην έδρα του Άρη. Δεν ξέρω και τι θα γίνει με τους φιλάθλους μας.

Ξέρω πόσο πολύ θέλουν οι οπαδοί μας να πάρουμε το κύπελλο ειδικά  απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο.

Μπορούμε να πούμε ότι είναι σαν τελικός, αλλά θέλουμε να πάμε βήμα-βήμα,  πρώτα να περάσουμε αυτόν τον αντίπαλο και μετά βλέπουμε τον τελικό. Έτσι πρέπει να τα βλέπεις στον αθλητισμό.»

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

ΟΦΗ: Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ

Ο ΟΦΗ με τη νίκη του επί της Κηφισιάς έγραψε ιστορία, καθώς για πρώτη φορά θα βρεθεί...

ΟΦΗ: «Γράψαμε ιστορία»

Ο ΟΦΗ επικράτησε της Κηφισιάς με 3-1 σετ και έγραψε ιστορία, καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά...

Τα οριστικά ζευγάρια του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος (Α)

Στις28-29 Μαρτίου, η Άρτα θα γίνει το επίκεντρο του ανδρικού βόλεϊ, φιλοξενώντας το Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών....
spot_img