Την Παρασκευή (11/10) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των ομάδων της Volley league γυναικών. Εκτός από τις ατομικές βραβεύσεις είχαμε και συνεντεύξεις από κάθε ομάδα σχετικά με τους στόχους της κάθε μίας.
Καραμπέτσος: «Δώσαμε αξιοπιστία» (vid)
Για τον ΑΟ Μαρκόπουλο μίλησαν ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ρούσης και η Γαλλίδα διαγώνιος Αουρέλια Εμπατόμπο.
Αναλυτικά όσα δήλωσαν:
Ο συνδυασμός του να είμαστε η μικρότερη σε μέσο όρο ηλικίας ομάδα αλλά και η πιο ψηλή έχει τα υπέρ και τα κατά του. Η δουλειά κι εξέλιξη είναι με το μέρος μας. Αυτό το έχουμε δείξει στα μέχρι τώρα φιλικά μας, όπως έχουμε δείξει και την απειρία μας αντίστοιχα. Το Μαρκόπουλο όμως είναι ο δεινόσαυρος της κατηγόριας. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες και συνεχόμενες παρουσίες στην Α1. Που σημαίνει πως ο οργανισμός ξέρει που πατάει και που βρίσκεται και ξέρει πως να μας βοηθήσει, δήλωσε ο κόουτς Ρούσης.
Η Αουρέλια Εμπατόμπο πρόσθεσε:
Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην Ελλάδα, πιστεύω στην ομάδα μου και ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα φέτος. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία και για εμένα να δείξω τι μπορώ να κάνω και πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα.