Ο Μίλωνας έχοντας σε μεγάλη μέρα την επιθετική του τριπλέτα, επικράτησε επί του Ολυμπιακού με 3-0 σετ ισοφάρισε τη σειρά απέναντι στους «ερυθρόλευκους» σε 1-1. Ο Σάκης Ψάρρας ανέφερε στις δηλώσεις του πως σήμερα η ομάδα μπήκε αποφασισμένη για κάτι μεγάλο.
ΑΟΝΣ Μίλων-Ολυμπιακός 3-0: Ισοφάριση με «θανατηφόρα» τριπλέτα
Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε:
«Ξέρουμε τι δουλειά έχουμε κάνει και τι ομάδα προπονούμε από την αρχή της χρονιάς. Αξίζαμε αυτή τη νίκη. Δε μας άξιζε να μην κάνουμε μία νίκη επί του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Σήμερα μπήκαμε αποφασισμένοι για να κάνουμε κάτι μεγάλο. Ήρθε η πρώτη νίκη επί του Ολυμπιακού και μπορούμε να ελπίζουμε. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και όλο το σταφ. Το ότι θα φέρουμε για δεύτερη φορά στην έδρα μας τη σειρά αυτό από μόνο του είναι σημαντικό και μάλιστα με την απουσία του καλύτερου μας παίκτη έως τώρα, του Ράσελ. Ο Χάκας δυστυχώς είναι με θλάση. Πιστεύω να τον έχουμε στον τέταρτο τελικό».
O Oυκρανός ακραίος Τίμοφιλ Πολούγιαν είπε:
«Είναι πολύ σημαντικό να νικάς ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός. Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν κουρασμένος από τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Είμαστε χαρούμενοι γιατί η πρόκριση στον τελικό έχει πολύ δρόμο και μπορούμε να ελπίζουμε»