back to top

Προπονήθηκε στην Τσεχία πριν το παιχνίδι του ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε Επίσης

Με την Πρόστεχοφ παίζει ο ΠΑΟΚ με στόχο την πρόκριση του στους «16» του Challenge Cup!

Οι ασπρόμαυροι βρίσκονται από χθες στην Τσεχία και προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο σημερινός αγώνας.

Αναλυτικά:

Την τελευταία του προπόνηση, στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί η αυριανή αναμέτρηση (16/11, 19:00), πραγματοποίησε στην Τσεχία το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Πρόστεχοφ στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «32» του CEV Women’s Challenge Cup, θέλοντας να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ντάρκο Ζάκοτς και η ομάδα του, πραγματοποίησαν μία χαλαρή προπόνηση, η οποία είχε ως στόχο οι «ασπρόμαυρες» να… μελετήσουν το γήπεδο, δουλεύοντας παράλληλα τις τελευταίες λεπτομέρειες των στοιχείων των οποίων θα χρειαστούν να προσαρμόσουν επάνω στους αντιπάλους τους. 
 

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Final 4 Νεανίδων: Το πρόγραμμα της διοργάνωσης που ξεκινά...

Το Final 4 του θεσμού του Πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών Κ20 γίνεται για πρώτη φορά μετά το 1984...

H ΕΑΠ καλεί τα παιδιά στο γήπεδο!

Η Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών (Ε.Α.Π.) πιστή στις αρχές του αθλήματος προσκαλεί τα κορίτσια δημοτικού και γυμνασίου να...

Πρωτοψάλτης: «Πιστεύαμε ότι μπορούμε να είμαστε πρωταθλητές» (vid)

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ύστερα από μια μεγάλη μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό. Μετά το...
spot_img