Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση έγινε η έβδομη ομάδα που προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο «γηραιός» νίκησε εκτός έδρας τη ΧΑΝΘ με 3-0 σετ και στα προημιτελικά θα υποδεχτεί τον Φοίνικα Σύρου ή την ΑΕΚ για μία θέση στο φάιναλ-4.
Τα σετ: 0-3 (10-25, 20-25, 20-25)
ΧΑΝΘ (Ζιώγας): Κουρτίδης, Γιάγκος, Τερζόγλου, Χρυσάφης, Παραδεισάνος, Τσιάρας / Παντσιος (λ), Μακράκης Σακκάς, Νικολακάκης
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤ. (Ορφανός): Φέργκιουσον, Προύσαλης, Τζιουμάκας, Σμαραγδής,Αρμενάκης, Εφραιμίδης / Μπαμπαλιούτας (λ), Μπουράκης (λ), Μούχλιας
Ο προπονητής της ΧΑΝΘ Νίκος Ζιώγας δήλωσε: «Στο πρώτο σετ δεν παίξαμε καλά γιατί προσπαθούσαμε να προσαρμοστούμε σε κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, να παίζουμε με ομάδα της Volleyleague. Στο δεύτερο και τρίτο σετ κοντράραμε τον Ηρακλή και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Έχουμε νεανικό ρόστερ με εμπειρίες μόνο από την Α2. Κοιτάμε τώρα τα πλέι οφ του πρωταθλήματος».
O προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Ο σκοπός ήταν η πρόκριση. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Το μυαλό μας ήταν στον αγώνα με τη Νίκη στο Αιγίνιο για το πρωτάθλημα. Κρατάμε την πρόκριση και προχωράμε».