back to top

Πήγασος Πολίχνης: Πάει για Βούλικιτς

Διαβάστε Επίσης

Το ρόστερ του θέλει να ενισχύσει ο Πήγασος Πολίχνης, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ηρακλής: Τα παιχνίδια που χάνει ο Κώστας Προύσαλης

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην 8η  θέση του βαθμολογικού πίνακα της Volley League ανδρών και θέλει να ανακάμψει, ώστε να ανέβει όσο περισσότερο γίνεται και να σταματήσει το αρνητικό σερί αποτελεσμτων.

Όπως φαίνεται γίνονται κινήσεις από τους ανθρώπους της ομάδας για να αποκτήσουν τον Αντρίγια Βούλικιτς, ο οποίος αγωνίζεται για περισσότερα από τρία χρόνια στην Σπαρτάκ Σουμπότιτσα.Πέρυσι μάλιστα αντιμετώπισε τον Πήγασο στο Βαλκανικό Κύπελλο.

Αγωνίζεται στην θέση του πασαρόδου, είναι 27 χρονών, ενώ έχει φορέσει και περάσει από την Ποζάρεβατς, ομάδα της πατρίδας του, αλλά και από ομάδα του Λίβανου τη σεζόν 2017/18.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

ΠΑΟΚ: Όταν τα άκρα ακολουθούν το κέντρο ανεβαίνει επίπεδο

Και κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ έδειξε ξεκάθαρα πως αν οι ακραίοι Λάφτοφ και Κάτιτς μπορέσουν να...

Volley League (Α): Η μάχη της τετράδας για ΠΑΟΚ,...

Με μια αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Volley League Ανδρών, τρεις ομάδες...

Σταυρόπουλος: «Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση»

Ο Άθλος Ορεστιάδας ηττήθηκε από τον Φοίνικα Σύρου με 3-0, με τον ακραίο της ομάδας Δημήτρη Σταυρόπουλο...
spot_img