back to top

Πελαγωμένος ο Στερν, περιμένει ο Ατανασίεβιτς, ο ρόλος του Μιγαήλοβιτς

Διαβάστε Επίσης

Ο Τόνσεκ Στερν είπε το “ναι” στην Ζιράτ Μπανκ, αλλά η νέα πρόταση του Ολυμπιακού τον προβλημάτισε και είναι πελαγωμένος όσον αφορά το μέλλον του,  αφού παλεύει το συναίσθημα με το συμφέρον του και την επιθυμία της οικογένειας του.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Στερν είναι αυτή την εποχή ο κορυφαίος διαγώνιος στον κόσμο και δεν θέλει να τον χάσει, γι αυτό του έκανε νέα βελτιωμένη προσφορά  και ο Σλοβένος αμφιταλαντεύεται. Δεν φτάνει βέβαια την πρόταση της Ζιρατ Μπανκ, αλλά πρόκειται για αύξηση του υπάρχοντος συμβολαίου κατά 35% συν τα βελτιωμένα πριμ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός δείχνει στον Σλοβένο ότι τον θέλει και το αποδεικνύει με πρόταση που έχει να γίνει σε παίκτη από την εποχή του Ιβάν Μίλκοβιτς.

Νέα πρόταση του Ολυμπιακού στον Στερν

Η λογική λέει “Τουρκία”, το συναίσθημα “Ελλάδα” συν την επιθυμία της οικογένειας να μείνουν στον Πειραιά και όχι στην Άγκυρα, κι αυτό μετράει πολύ για τον Στερν. Να είναι καλά η γυναίκα και το παιδί του, συν η πίεση από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, με τους οποίους δημιούργησε υπέροχη σχέση. Και στον Πειραιά θα είναι αναντικατάστατος, σε αντίθεση με την Άγκυρα υπάρχει ο Ολλανδόας Βάουτερ Τε Μαατ. Και από την άλλη ο μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος τα δίνει όλα για να κρατήσει τον Στερν, με την καθοδήγηση του Μιχάλη Κουντούρη.

Yπόθεση Στερν: Η «αλητεία» των μάνατζερ και η αντίδραση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Στερν είναι ο καλύτερος διαγώνιος στον κόσμο, γι αυτό κι επιμένει, από την άλλη όμως σε περίπτωση αποχώρησης του δεν θα κλαίει πάνω από τον χυμένο γάλα. Τα βρήκε με τον Ατανασίεβιτς που υπολείπεται αυτή την εποχή του Στερν, δεν είναι όμως τυχαίος. Έχει βαρύ βιογραφικό, δεν τον πήραν τα χρόνια, η εμπειρία του είναι πολύτιμη και θα … κάνει πλάκα στην  Volley League  ανδρών. Και ο Σέρβος καταλαβαίνει ότι προτεραιότητα έχει ο Στερν και περιμένει.

Προς Ολυμπιακό ο Αλεξάντερ Ατανασίεβιτς (vid)

Η πρόταση του Ολυμπιακού τον ικανοποιεί και θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη από την μακρινή Κίνα. Θα είναι κοντά και στον Νικολά Μιγαήλοβιτς, τον παίκτη του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου και πρώην του Ολυμπιακού, που τον πάντρεψε μαζί με την Αθηνά Παπαφωτίου. Θα είναι κοντά και στην Ελίτσα Βασίλεβα, την σύζυγο του που θα παίζει φέτος στην Κωνσταντινούπολη, στην Φενέρ Μπαχτσέ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Pre League (Γ): Δεν κατεβαίνει η Κορίνθος στα Play...

Η χρονιά για την Κόρινθο δεν πήγε όπως θα θέλανε οι ιθύνοντες της ομάδας με τα πράγματα...

Το Ghibli Style ξαναχτυπά στο volleyland: Το Super Cup...

Το νέο trend που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει κακό χαμό είναι η μετατροπή...

Cev Cup (Γ): Το σήκωσε η Νοβάρα (vid)

Στο υψηλότερο σκαλοπάτι του Cev Cup γυναικών ανέβηκε η Νοβάρα επικρατώντας και στον δεύτερο τελικό επί της...
spot_img