Η τρέλα πήγε… Πλατεία Αριστοτέλους και η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου ήταν εκεί, στο τουρνουά Mini Volley που διοργάνωσε η ΕΠΕΣΘ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Οι νεαροί και οι νεαρές του συλλόγου του Ρυσίου έπαιξαν, γνώρισαν νέους φίλους και φίλες και απόλαυσαν ένα ωραίο Σαββατοκύριακο στο…γήπεδο.
Σκοπός αυτής της πανδαισίας του μίνι βόλεϊ, είναι η προβολή και διάδοση του αθλήματος, η ευγενής άμιλλα πέρα από οποιαδήποτε σκοπιμότητα, ο σεβασμός στους διαιτητές και η αναγνώριση της νίκης του αντιπάλου.
Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται με τέτοιες πολύ όμορφες πρωτοβουλίες όπως αυτή του τουρνουά που διοργανώθηκε από την ΕΠΕΣΘ και το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου έδωσε το παρών, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά του συλλόγου να περάσουν πολύ όμορφες στιγμές και να διδαχθούν έμμεσα αξίες και ιδανικά με τα οποία θα πρέπει να προχωρήσει ο κάθε μελλοντικός αθλητής ή αθλήτρια.