Με καρδιά και πάθος, οι παίκτριες του Πανιωνίου έδωσαν σκληρή μάχη στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό, όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την υπέρβαση, γνωρίζοντας την ήττα στο τάι μπρέικ με 3-2.
Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς έδειξε εξαιρετική εικόνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παίζοντας με ένταση και αποφασιστικότητα. Παρότι πήρε το προβάδισμα δύο φορές στα σετ, οι λεπτομέρειες ήταν εκείνες που τελικά έκριναν την έκβαση της αναμέτρησης και στέρησαν από τις «κυανέρυθρες» το πρώτο τους Κύπελλο.
Ωστόσο, η φετινή πορεία του Πανιωνίου γράφει ιστορία. Για πρώτη φορά το γυναικείο τμήμα έφτασε σε έναν μεγάλο τελικό, αποδεικνύοντας πως το μέλλον του συλλόγου προδιαγράφεται ιδιαίτερα ελπιδοφόρο. Η Νέα Σμύρνη βλέπει πλέον το αύριο με αισιοδοξία, καθώς το πρώτο μεγάλο βήμα έχει ήδη γίνει.
Σε αυτό το… κλίμα λοιπόν, ο Πανιώνιος με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε τους εκατοντάδες φίλους του, που βρέθηκαν στο κλειστό της Κοζάνης, στέλνοντας μήνυμα για ακόμα περισσότερες τέτοιες ημέρες και στιγμές.
Αναλυτικά:
«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου αισθάνεται την ιδιαίτερη ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της ομάδας που ήρθαν να μας στηρίξουν στην προσπάθειά μας για το Final Four του Κυπέλλου στην Κοζάνη.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Πάνθηρες που κυριάρχησαν στην κερκίδα και έδωσαν τη δική τους ώθηση. Ζητούμε συγγνώμη που δεν φέραμε το Κύπελλο και που δώσαμε στεναχώρια στους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους του Πανιωνίου, αλλά αυτή η κατάσταση μας πεισμώνει και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να φέρουμε τον Πανιώνιο στην κορυφή εκεί όπου αξίζει η ομάδα αυτή να βρίσκεται»