Ο Πανιώνιος έκανε τη νίκη της αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών, επικράτωντας με 3-1 του Ηρακλή… αλώνοντας το κλειστό της Μίκρας.
Νίκη, που έφερε τους «κυανέρυθρους» μόνους, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πλέον έχουν μπροστά τους, το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου 25/1 (18:00), στο πλήρως ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας», όπου θα υποδεχτούν την πρωτοπόρο και αήττητη Καλαμάτα ’80.
Hρακλής-Πανιώνιος 1-3: Φωνάζει ο «γηραιός» που δεν ήθελε VAR
Για το σπουδαίο διπλό επί του «Γηραιού», αλλά και την σύγκρουση με την ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου, μίλησε ο Νίκος Παλέντζας.
Ο βασικός διαγώνιος τα τελευταία δυο χρόνια, του Πανιωνίου, μίλησε στο volleyland.gr και τον… συμπαίκτη του, Μάριο Βλαβιανό, για τη νίκη επί του Ηρακλή, σχολίασε το παιχνίδι με την Καλαμάτα ’80, ενώ έστειλε και το δικό του, μήνυμα στον κόσμο του «Ιστορικού»
Αναλυτικά:
Τι σημαίνει η νίκη επί του Ηρακλή;
«Παλικαρίσια νίκη μας έδωσε ψυχολογία μεγάλη για να καταφέρουμε να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας ο Ηρακλής είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα έχει πολύ έμπειρους παίκτες και ήθελε μεγάλη προσοχή!
Πλέον Καλαμάτα. Πως περιμένεις το παιχνίδι αυτό;
«Το άλλο Σάββατο παίζουμε με την πρωτοπόρο ομάδα της Καλαμάτας ελπίζοντας να σπάσουμε το σερί της έχουν ψυχολογία και αυτοί και εμείς και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας τρομερός αγώνας που θα πρέπει να έχει πολύ κόσμο γιατί θα το ευχαριστηθεί»
Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Πανιωνίου, για το ντέρμπι:
«Περιμένουμε τον κόσμο μας που είναι έβδομος παίκτης να γεμίσει το γήπεδο για να παλέψουμε με αυτόν στο πλευρό μας, για την νίκη που θα μας δώσει ακόμα περισσότερη ψυχολογία για την συνέχεια»