Παμβοχαϊκός – ΝΟΠΕ Ρεθύμνου: Το 3-1 του Ρεθύμνου που πήρε την άνοδο στην Pre League

Διαβάστε Επίσης

Οι Ρεθυμνιώτες επικράτησαν με 3-1 σετ εκτός έδρας του Παμβοχαϊκού και διασφάλισαν πανηγυρικά την άνοδό τους για την Pre League μετά τον 2ο αγώνα των 2 ομάδων.

Ο ΝΟΠ Ρεθύμνου έγραψε ιστορία στο Βραχάτι, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Παμβοχαϊκού, έκανε το 2-0 στην τελική σειρά των play offs της Α’ Ζώνης της Α2 Ανδρών και αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία. Για πρώτη φορά λοιπόν η ομάδα της Κρήτης θα αγωνιστεί στην Pre League της σεζόν 2025-2026.

Όπως ήταν φυσικό ένα κουβάρι έγιναν παίκτες και προπονητικό επιτελείο των Κρητικών μετά τη λήξη της αναμέτρησης, πανηγυρίζοντας την επίτευξη του στόχου που είχαν θέσει στην αρχή της σεζόν. Στο πρώτο σετ ο Παμβοχαϊκός ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 20-17. Το Ρέθυμνο εκεί βρήκε λύσεις στην πίεση της ομάδας του Βραχατίου, ισοφάρισε σε 21-21 και κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή για το 23-25.

Στο δεύτερο σετ οι Κρητικοί ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ και η διαφορά έφτασε σε διψήφιο αριθμό (8-18). Ο Παμβοχαϊκός με σερί 6-0 μείωσε σε 14-18 αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο για το 0-2 σετ με 20-25. Στο 3ο σετ ο Παμβοχαϊκός προηγήθηκε με 7-3 και το Ρέθυμνο προσπαθούσε να μαζέψει τη διαφορά. Ο ΝΟΠΕΡ κατάφερε να μειώσει προς το φινάλε του σετ στον πόντο όμως οι γηπεδούχοι άντεξαν την πίεση και μείωσαν σε 1-2 σετ με 25-23.

Με τα σερβίς του Αυλωνίτη

Στο τέταρτο σετ με καλά στημένο μπλοκ-άμυνα και τα σερβίς του Αυλωνίτη το Ρέθυμνο ξέφυγε με +5 (8-13). Ο Παμβοχαϊκός κατάφερε να μειώσει στους δύο με επίθεση του Μπακοδήμου (11-13) αλλά και πάλι οι κρητικοί ξέφυγαν με 11-16 με επίθεση του Μοσκουέρα. Το σετ έληξε με 18-25 και ο αγώνας με 1-3 σετ, με τους παίκτες του Ρεθύμνου να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.

Διαιτητές: Βελώνης, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Κοσμάς, Κουγιάς, Γραμματεία: Ραβάνη.

Τα σετ: 1-3 (23-25, 20-25, 25-23, 18-25)

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Χρήστος Βαρδής): Μεϊρέλες, Γιαννούτσος, Κεσκίνης, Μπακοδήμος, Κορδαλής, Μεθενίτης / Ηλιόπουλος (λ), Σταμπεδάκης (λ), Αρμάος και Χασάπης.

Ν.Ο.Π. ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Γιώργος Μπουρμπάκης): Μαρούλης, Παπαδημητρίου, Μοσκουέρα, Τζουγκαράκης, Αυλωνίτης, Τσαλικιάν / Τασιούρας (λ), Καψαλάκης (λ), Κανακάκης και Ξανθάκης.

Α2 Ανδρών – Α’ Ζώνη – Τελικοί ανόδου

Σάββατο 12 Απριλίου 2025 – Πρώτος Αγώνας

Ν.Ο.Π. Ρεθύμνου – Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός 3-2 (25-27, 25-20, 25-14, 20-25, 15-12)

Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου 2025 – Δεύτερος Αγώνας

Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός – Ν.Ο.Π. Ρεθύμνου 1-3 (23-25, 20-25, 25-23, 18-25) (0-2 νίκες)

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Τα συγχαρητήρια του ΟΦΗ στον ΝΟΠΕΡ

Τα συγχαρητήρια της έστειλε η ομάδα του ΟΦΗ σε αυτή του ΝΟΠΕ Ρεθύμνου για την άνοδο της...

Παμβοχαϊκός – ΝΟΠΕΡ: 0-2 (Live Streaming)

Στον δεύτερο τελικό ανόδου, ο ΝΟΠΕΡ έχει πάρει τα δύο πρώτα σετ από τον Παμβοχαϊκό! Δείτε την αναμέτρηση...

Πρόγραμμα και διαιτητές (16/04)

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές όλων των εθνικών πρωταθλημάτων για την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2025. Volley League...
spot_img