Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στο στην αίθουσα του Κοβεντάρειου Κοζάνης όπου γίνεται η εκδήλωση για τα 42 χρόνια από την ίδρυση του συνδέσμου προπονητών πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ) παρουσία της ηγεσίας της ΕΟΠΕ, της ΕΣΠΕ Μακεδονίας και άλλων φορέων του βόλεϊ.
Ο ισοπεδωτικός Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός που όταν πίεσε στο σερβίς έκανε περίπατο (vid)
Μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν οι θρύλοι του ελληνικού βόλεϊ Σάκης Μουστακίδης και ο Γιώργος Ντράγκοβιτς ο οποίος μάλιστα κατάγεται από την Κοζάνη όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα πριν στον Εθνικό, πριν φύγει για τον Ολυμπιακό.
Τη στιγμή της βράβευσης τους, οι δύο σπουδαίοι αθλητές του ελληνικού βόλεϊ δάκρυσαν από συγκίνηση και αναφέρθηκαν με νοσταλγία τις δυνατές στιγμές που έζησαν στο βόλεϊ. Το θερμό χειροκρότημα δεκάδων προπονητών που παρακολουθούν την εκδήλωση ήταν η καλύτερη αναγνώριση.
Ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Γιώργος Σαμαράς στο χαιρετισμό του είπε πως η Κοζάνη έχει προσφέρει πολλά στο βόλεϊ, σπουδαίους αθλητές, σπουδαίες αθλήτριες και προπονητές.
Πηγή βίντεο: Volleyball.gr