back to top

Ολυμπιακός: Έτοιμος για τη μάχη με τη Θέτιδα – Η… οπτική της Εμμανουηλίδου

Διαβάστε Επίσης

Μετά το ταξίδι στη Ρουμανία, για τη ρεβάνς των «16» του CEV Challenge Cup με τη Λουγκόζ και την πρόκριση στη φάση των «8», η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο (14/12) στις 18:00 (MEGA Play/megatv.com/in.gr), τα κορίτσια του Πειραιά αντιμετωπίζουν τη Θέτιδα Βούλας, την οποία φιλοξενούν στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 10η αγωνιστική της Volley League.

*Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.

«Να συνεχίσουμε έτσι και στο πρωτάθλημα»

Δηλώσεις:

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι και ένα μεγάλο ταξίδι, όμως πήραμε τη νίκη και την πρόκριση στην Ευρώπη. Θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο και στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

ΟΦΗ: Σπουδαία κίνηση με Πέδρο Μολίνα

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα ελληνικά γήπεδα, ο Πέδρο Μολίνα ετοιμάζεται να φορέσει ξανά φανέλα...

Τουρκία (Α): Σουρεάλ σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Λεάλ! (video)

Ένα απρόσμενο και σουρεαλιστικό επεισόδιο στιγμάτισε τον δεύτερο αγώνα της σειράς για τις θέσεις 7–8 στο τουρκικό...

Τουρκία (Γ): Η Βακίφμπανκ ήρε την Πρώτη Νίκη στους...

Η σειρά των τελικών των Play-off της Vodafone Sultanlar Ligi ξεκίνησε με έναν συναρπαστικό αγώνα, στον οποίο...
spot_img