back to top

Ο Μπάμπης Σταματόπουλος νέος team manager του Άθλου Ορεστιάδας

Διαβάστε Επίσης

Η ομάδα της Θράκης ανακοίνωσε μία ακόμη κίνηση.

Ο Άθλος Ορεστιάδας αναβαθμίζει τον ρόλο του Μπάμπη Σταμαστόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Μπάμπης Σταματόπουλος νέος τεχνικός διευθυντής & team manager

Η διοίκηση του TAA Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον υπεύθυνο Ακαδημιών του συλλόγου, Χαράλαμπο Σταματόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει επιπλέον νέα καθήκοντα, ως τεχνικός διευθυντής και team manager στην ομάδα μας, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου της Volley League 2023-2024.

Γνώριμος στο φίλαθλο κοινό της Ορεστιάδας, ο πρώην αθλητής και προπονητής με την πάνω από 30 χρόνια πολύτιμη προσφορά του στο χώρο και στο βόλεϊ του Έβρου, αποτελεί μέλος της οικογένειας του Άθλου από το 2018 ως υπεύθυνος Ακαδημιών, οδηγώντας το 2020-2021 τους νεαρούς αθλητές μας στην 4η θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος K18, στην ιστορική παρουσία του τμήματος σε Final 4 της διοργάνωσης. Τη σεζόν 2021-2022 έχοντας τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας των Ανδρών, έβαλε τα θεμέλια της ιστορικής ανόδου της ομάδας μας από την Preleague στη Volleyleague.

Γεννημένος στην Ορεστιάδα (8/10/1971) , ο Χαράλαμπος Σταματόπουλος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Ως αθλητής αγωνίστηκε στην Α1 Ανδρών με τον ΑΟ Ορεστιάδας (1988-1989), στην Α2 με τον Δημόκριτο Θεσσαλονίκης, ενώ έχει φορέσει την φανέλα των ΜΕΝΤ και Σπάρτακου Διδυμοτείχου.

Η προπονητική του καριέρα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη το 1991 ως τεχνικός των παιδικοεφηβικών τμημάτων της ΜΕΝΤ. Τη διετία 1997-99 αναλαμβάνει τις γυναίκες του ΑΟ Ορεστιάδας όπως και το τμήμα Νεανίδων-Κορασίδων, αλλά και μετέπειτα τα τμήματα Παίδων και Εφήβων του συλλόγου.

Το 2002-2004 ως Ομοσπονδιακός Αναπτυξιακών κλιμακίων είναι υπεύθυνος στους «πυρήνες» Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, ενώ παράλληλα το 2003-2005 είναι προπονητής γυναικών αλλά και των τμημάτων Νεανίδων-Κορασίδων-Παίδων του ΑΟΟ.

Η παρουσία του στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Ορεστιάδας αρχίζει το 2002, έχοντας καθήκοντα στατιστικολόγου-βοηθός προπονητή. Από το 2006-2007 ξεκινά στην Α1 ως α’ προπονητής, στα play-out και συνεχίζει την επόμενη σεζόν στην Α2. Την σεζόν 2010-11 βρέθηκε εκ νέου στον πάγκο του ΑΟΟ οδηγώντας τον από την Β Εθνική στην Α2.

Την τριετία 2011-14 αναλαμβάνει τις ακαδημίες του Σπάρτακου Διδυμοτείχου, ενώ την σεζόν 2015-2016 βρίσκεται στην τεχνικής ηγεσία της γυναικείας ομάδας της Νέας Βύσσας την οποία οδηγήσει αήττητη και χωρίς απώλεια σετ σε πρωτάθλημα και play-off, στην Α2.

Το 2017 αναλαμβάνει για 3η φορά στην καριέρα του τον ΑΟ Ορεστιάδας στην Volleyleague, έχοντας και παρουσία στο Final4 του Κυπέλλου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το Volleyland συμμετέχει στην απεργία της ΕΣΗΕΑ

Από τις 05:00 το πρωί της Τρίτης και για 24 ώρες δεν θα υπάρχει ενημέρωση από το...

ΗΠΑ: Ο επικός Ματ Άντερσον στα 38 του δήλωσε...

Ο Αμερικανός σταρ και παίκτης της Ζιράτ δεν πτοείται από τα χρόνια που περνούν και δήλωσε πώς...

Ένα… ξεχωριστό αφιέρωμα στο βόλεϊ (video)

Η παιδική εκπομπή της ΕΡΤ2, «Καλώς τα Παιδιά», συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με τα πρωτότυπα αφιερώματά...
spot_img