Ο Έλληνας προπονητής θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Τσεχίας έως (τουλάχιστον) το 2026!
Ο Γιάννης Αθανασόπουλος έχει φέρει ήδη πολύ σημαντικές επιτυχίες στην Εθνική Τσεχία την τετραετία που βρίσκεται στον πάγκο της, με την παρουσία της ομάδας στο φετινό Ευρωβόλεϊ να κερδίζει τις εντυπώσεις και τις Τσέχες να παίρνουν την πρόκριση και για το προολυμπιακό τουρνουά της Κίνας.
Ο μεγάλος στόχος της Εθνικής Τσεχίας είναι να πετύχει μία διάκριση στο Ευρωβόλεϊ του 2026, στο οποίο είναι πολύ πιθανό να φιλοξενήσει αγώνες της φάσης των «16» αλλά και των προημιτελικών του θεσμού.
Ο ίδιος ο Γιάννης Αθανασόπουλος δήλωσε: «Δεν δίστασα να συμφωνήσω για πολλά χρόνια ακόμη, ήταν μεγάλη τιμή για εμένα το ότι η Εθνική Τσεχίας ήθελε να με διατηρήσει στον πάγκο της. Περιμένω με αγωνία τη διοργάνωση που ελπίζω ότι θα διοργανωθεί στο Μπρον, πρέπει να προετοιμαστούμε καλά».