back to top

Μίλωνας ο… 15ος!

Διαβάστε Επίσης

Ο Μίλωνας έχει… ρανετεβού με την ιστορία στον σημερινό τελικό, οπού βρίσκει τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα έχει ήδη τοπθετηθεί στα βιβλία της ιστορίας, μόνο από την παρουσία της στον τελικό της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την 15η διαφορετική ομάδα που αγωνίζεται σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, από το 1981 που ξεκίνησε η διοργάνωση.

Φυσικά, αυτό από μόνο του δεν ικανοποιεί τους ανθρώπους του Μίλωνα, οι οποίοι θέλουν το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της ομάδας, στη παρθενική της παρουσία σε τελικό.

Οι υπόλοιπες ομάδες που έπαιξαν σε τελικό είναι οι εξής: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, ΑΕ Νίκαιας, Άρης, Κηφισιά, Λαμία, Φοίνικας Σύρου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Έσπερος Βυζαντίου, ΑΟ Ορεστιάδας, ΑΕΚ, ΕΑ Πατρών.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ. Ξανά μαζί σας από τα ξημερώματα...

To volleyland σιωπά…

Το volleyland σιωπά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών. Kαι ενώνει την φωνή του με τους διαδηλωτές...

Α’ Τοπική Γυναικών ΕΠΕΣΘ: Πήρε το ντέρμπι ο Αριστοτέλης...

Στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής Γυναικών της ΕΠΕΣΘ ο Αριστοτέλης Επανομής...
spot_img