Αλιεύσαμε μέσα από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ μια απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την λειτουργία της ΕΟΠΕ.
Συγκεκριμένα αποδεχόντουσαν την συνεργασία με την εταιρεία xtend ΙΚΕ για να φέρει χορηγίες στην ομοσπονδία.
Ώς εδώ όλα καλά και μπράβο στην διοίκηση της ΕΟΠΕ που ψάχνει να βρει χορηγίες.
Τα ερωτηματικά αρχίζουν από το σημείο που αναφέρεται στον τρόπο πληρωμής της εταιρείας αυτής.
Συγκεκριμένα αναφέρει ”η αμοιβή της εταιρείας θα συμφωνείται ανάλογα με την εκάστοτε χορηγική συμφωνία.”
Δηλαδή για να καταλάβουμε και εμείς αυτοί θα τρέχουν να βρουν μια χορηγία αλλά δεν θα ξέρουν τι θα πάρουν αλλά και η ομοσπονδία δεν θα ξέρει τι θα δώσει.
Όλο αυτό ακούγεται τουλάχιστον περίεργο και δεν μπορούμε ακόμα να καταλάβουμε που αποσκοπεί.
Για την ιστορία η σύμβαση έχει ενεργοποιηθεί από 3 Μαρτίου και δεν έχει φέρει τίποτα ακόμα στην ομοσπονδία. Είναι διάρκειας 5 Μηνών (άλλο περίεργο) και η συγκεκριμένη εταιρεία ιδρύθηκε το 2014 με 1000 ευρώ κεφάλαιο.
Δεν γνωρίζουμε το αντικείμενο της γιατί στο διαδίκτυο είναι ελάχιστα τα στοιχεία που βρήκαμε.
Η ΕΟΠΕ και η ”μπλε μουστάρδα”
Βέβαια στο marketing είμαστε σίγουροι ότι θα πάμε καλά αφού στην επιτροπή εντάχθηκε και ο κύριος Νίκος Γραμμένος, στο πρόσφατο παρελθόν ήταν στην ΠΑΕ Ηρακλής και λάνσαρε την ΜΠΛΕ μερέντα, την ΜΠΛΕ μουστάρδα, τον καφέ και το ψωμί του ΗΡΑ που δεν φάνηκαν αρκετά όμως για να σώσουν την ΠΑΕ Ηρακλής.
Για την ιστορία ο κύριος Γραμμένος παραιτήθηκε από την ΠΑΕ Ηρακλής τον Μάιο του 2016. Δεν γνωρίζουμε αν κυκλοφορούν τα προϊόντα στην αγορά.
η ”μπλέ Μουστάρδα”
ο καφές του ΗΡΑ… και ελληνικός και στιγμιαίος (φραπέ)
Πραγματικά πρέπει να επικρατεί απελπισία στην ΕΟΠΕ αφού υπογράφουν συμβάσεις χωρίς να καθορίζουν τους όρους συνεργασίας.