back to top

Μαρτίνεζ Γκιόν: «Στόχος το τρέμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη»

Διαβάστε Επίσης

Ο Ολλανδός Ramon Renaldo Martinez Gion είναι ο παίκτης που θα καλύψει τη θέση του ακραίου για την σεζόν 2017-18 στον ΠΑΟΚ και στις πρωτες του  δηλώσεις αναφέρθηκε στη απόφασή του να έρθει την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν εύκολη απόφαση το να συνεχίσω στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και να κερδίζω, ειδικά σε ομάδες με παθιασμένο κοινό. Έχω δει κάποια βίντεο με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, είναι φανταστικοί. Ήταν αδύνατο να αρνηθώ σε μια τέτοια πρόταση.

Γνώριζα ότι ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τις τρεις τελευταίες σεζόν. Θέλω να πω ότι το τέταρτο έρχεται.

Σέβομαι όλους τους φιλάθλους, σε όλο τον κόσμο, αλλά οι οπαδοί της ομάδας που αγωνίζομαι είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω από κοντά και να έχουμε μια φανταστική χρονιά στο γήπεδο…μαζί!

Οι στοίχοι μας είναι ξεκάθαροι. Το τρεμπλ στην Ελλάδα και να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά στο Champions League”.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Aλλαγή σκυτάλης στο volleyland

Mετά από δεκάχρονη παρουσία στον χώρο του βόλεϊ, το volleyland.gr αλλάζει σελίδα. Περνάει από τον ...

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ. Ξανά μαζί σας από τα ξημερώματα...

To volleyland σιωπά…

Το volleyland σιωπά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών. Kαι ενώνει την φωνή του με τους διαδηλωτές...
spot_img