back to top

Μαμάης-Τσαλικιάν: «Μοναδική εμπειρία να φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού» (vd)

Διαβάστε Επίσης

  Ο Ολυμπιακός έφτασε μέχρι τον τελικό της Beach Volley League  και οι αθλητές του, Ατάμ Τσαλικιάν και Γιάννης Μαμάης μίλησαν στο volleyleague.gr για την εμπειρία τους.

  Αρχικά ο Ατάμ Τσαλικιάν σχολίασε: «Έχω αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στο εφηβικό. Όμως είμαι Ολυμπιακός και είναι μοναδική εμπειρία για μενα να αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα. Πριν από δύο χρόνια με τον Γιώργο Καντιώτη είχαμε πάρει το χρυσό μετάλλιο, νικώντας τον Ολυμπιακό.»

 Ο Γιάννης Μαμάης πρόσθεσε: «Ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά, νομίζω ότι είδατε έναν πολύ ωραίο τελικό. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σωματείο που έχει πάντα στόχο τον τελικό και να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Δυστυχώς στον τελικό βρήκαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και μας κέρδισε.»

 

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Queen & King of the Court: Θρίαμβοι για τη...

Δύο εκπληκτικοί νικητές στέφθηκαν στο Queen & King of the Court την Κυριακή στο Beachboard Hacienda της...

Beach Volley: Οι τελικοί των Elite Series είναι εδώ!

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο θεσμός των Elite Series 2024-2025 που αναμένεται να ολοκληρωθεί με τις τελικές...

Beach Volley: Έλαμψε στα βραβεία ο Φόκεροτς

Στο ετήσιο γκαλά γνωστό ως Λετονικά Βραβεία Τριών Αστέρων, ο Κρίστιαν Φόκεροτς το αστέρι του Λετονικού Beach...
spot_img