back to top

Λιώσης: «Να εστιάσουμε στα παιχνίδια των play out» (vid)

Διαβάστε Επίσης

Ο Μίλωνας ηττήθηκε στο ντέρμπι της Νέας Σμύρνης από τον Πανιώνιο με 3-0 σετ. Το Volleyland.gr ήταν εκεί και συνομίλησε με τον προπονητή του Μίλωνα, Kώστα Λιώση.

Άτκινσον: «Λατρεύω την ομάδα – Να το πάμε μέχρι το τέλος» (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Στέφανο Λεμονίδη:

Δυσκολέψανε τα πράγματα μετά από αυτό το αποτέλεσμα, προλαβαίνετε να μπείτε στα play off;

«Νομίζω ότι πλέον οι ελπίδες είναι μόνο μαθηματικές. Σίγουρα η λογική πλέον είναι να σωθούμε μέσα από τα Play out και θα πρέπει να εστιάσουμε εκεί. Σε εκείνη την περίοδο, σε εκείνα τα παιχνίδια να είμαστε καλά τότε. Να κρατήσουμε ένα υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού στην προπόνηση αλλά και στα παιχνίδια με τις ομάδες που έχουμε απέναντι μας. Παίζουμε την επόμενη αγωνιστική με μία ομάδα που είναι εξίσου καλή με τον Πανιώνιο, τον ΠΑΟΚ. Μετά έχουμε την αναμέτρηση με τις Αμαζόνες. Έχουμε παιχνίδια που πρέπει να διαχειριστούμε και έχουμε παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε».

Ουσιαστικά αν δεν αλλάξει κάτι τραγικά θα παίξετε με τον Άρη και τη Λαμία στα Play out…

«Λογικά ναι, είτε με τον Άρη είτε με το Μαρκόπουλο. Εξαρτάται τι θα γίνει και στο μεταξύ τους παιχνίδι απόψε στα «Μεσόγεια», αλλά ναι η λογική λέει Άρη και Λαμία».

Η ομάδα επομένως ετοιμάζεται για Play out, ξεκάθαρα πράγματα…

«Ε ναι, πλέον δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να επενδύσουμε, μόνο μαθηματικές οι ελπίδες». 

Είναι κάτι που θες να βελτιώσεις στην ομάδα για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες; 

«Η βελτίωση της ομάδας θα πρέπει να γίνει στο κομμάτι του σερβίς. Το οποίο έχουμε ήδη αρχίσει να σταθεροποιούμε και να γίνεται πιο ποιοτικό. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε το πως αντιμετωπίζουμε την πίεση του αντιπάλου από τη ζώνη του σερβίς, όχι όταν γίνεται η μάχη στο φιλέ. Εκεί θέλουμε καλύτερη διαχείριση όχι μόνο από τους επιθετικούς, αλλά κυρίως από αυτούς που κάνουν πάσα».

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VolleyLand (@volleyland.news)

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

AEK – ΑΟ Θήρας (19:00): Live Streaming

Στην αγωνιστική που θα κλείσει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής στη Volley League γυναικών. Η ΑΕΚ υποδέχεται...

Κακουράτου: «Έχουμε αποκτήσει δική μας ταυτότητα – Μέχρι τους...

Ο Πανιώνιος επικράτησε εύκολα επί του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη και συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα. Επόμενος αγώνας...

Άτκινσον: «Λατρεύω την ομάδα – Να το πάμε μέχρι...

Ο Πανιώνιος επικράτησε εύκολα επί του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη και συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα. Επόμενος αγώνας...
spot_img