Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί ο Α.Ο. Κύδων νίκησε στον τρίτο τελικό τη ΓΕΗ με 3-1 σετ και αναδείχθηκε πρωταθλητής Κρήτης στο βόλεϊ γυναικών.
Τα κορίτσια του Δαμιανού Χατζηδαμιανού έφτασαν στην τελική επικράτηση και την κατάκτηση του τίτλου με ανατροπή, αφού το πρώτο σετ που ήταν ιδιαίτερα δραματικό κατέληξε στις φιλοξενούμενους.
Η συνέχεια όμως άνηκε στα κορίτσια του Κύδωνα που με τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου των Χανίων έφτασαν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα στην κατάκτηση των επόμενων τριών σετ.
Στις 6 Μαΐου ο Κύδων θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Κατηγορία σε αγώνα μπαράζ με την πρωταθλήτρια ομάδα Νησιών Αιγαίου (Α. Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ).
Τα σετ: 29-31, 25-18, 25-13, 25-12
Η σύνθεση του Κύδωνα (Δαμιανός Χατζηδαμιανού): Κιλιτζιράκη, Αντιμισιάρη,Τζανάκη, Ποντικάκη, Βοτζάκη, Γκουγκουλή/Ρηγάκου(λ), Τσαφαράκη, Ταράτσα, Σαβιολάκη, Βάρλα, Χαριτάκη, Κοκκινάκη (λ)