Σε το δίδυμο που την βοήθησε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο να αποφύγει τα πλέι-άουτ θα πορευθεί και φέτος η Ελπίδα.
Για μία ακόμη σεζόν ο Στέλιος Κουτουνίδης θα είναι προπονητής της Ελπίδας, έχοντας και πάλι δίπλα του τον Ζήση Παραφέστα.
Αναλυτικά:
Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέλιο Κουτουνίδη και τον συνεργάτη του Ζήση Παραφέστα, οι οποίοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως τεχνικό δίδυμο στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας, στοχεύοντας ακόμα ψηλότερα ενόψει της Pre League Γυναικών 2024-2025.
Ο κ. Κουτουνίδης, που μετρά σχεδόν 40 χρόνια στους πάγκους, βρίσκεται στην Ελπίδα από το καλοκαίρι του 2021 μαζί με τον κ. Παραφέστα, αρχικά στην ανδρική ομάδα για μία διετία και κατόπιν στο γυναικείο τμήμα, το οποίο οδήγησαν στην εξασφάλιση της παραμονής της Pre League τόσο την άνοιξη του 2023 μέσα από τα πλέι άουτ όσο και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με εντυπωσιακή πορεία στον β’ γύρο.