Μετά από δύο εκπληκτικές σεζόν στην ΑΕΚ, η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου πήρε μία σπουδαία μεταγραφή στο ιταλικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό της Βέρο Βόλεϊ.
Η πασαδόρος της Εθνικής ομάδας, μίλησε στην κάμερα του Volleyland για την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα τέλη Αυγούστου, με αφορμή το φιλικό απέναντι στην Ελβετία, ενώ παράλληλα έκανε και το δικό της σχόλιο για την μεγάλη της μετακίνηση στο ιταλικό βόλεϊ.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το πρώτο φιλικό της Εθνικής ομάδας με την Ελβετία και την προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος:
«Έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια εδώ και περίπου ένα μήνα και τώρα παίξαμε το πρώτο φιλικό. Όπως είπε και ο κόουτς, το δεύτερο σετ που κάναμε θα πρέπει να είναι ο οδηγός μας ενόψει της συνέχειας, εκεί που παίξαμε πραγματικά πολύ καλά, αρχής γενομένης από τα φιλικά.
Και για εμάς ήταν δύσκολο να μπούμε από την αρχή έτοιμες, γιατί είχαμε μία μεγάλη αποχή λόγω του γεγονότος ότι τα πρωταθλήματα τελείωσαν νωρίς, παρ’ όλα αυτά είμαστε επαγγελματίες αθλήτριες και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.
Αυτά τα φιλικά είναι μία ευκαιρία ώστε να αρχίσουμε να δενόμαστε μεταξύ μας και να βρίσκουμε αγωνιστικό ρυθμό, έχουμε ελλείψεις αλλά όλες οι αθλήτριες είναι απαραίτητες σε αυτό που χτίζουμε».
@volleyland.gr Λαμπρινη Κωσταντινιδου #volleyball #fy #foryou #volleyballworld #foryourpage #lambrinikonstanidou ♬ original sound – Volleyland.gr
Για την μεγάλη μεταγραφή της στην Ιταλία:
«Μετά από δύο χρόνια ως βασικός στέλεχος της ΑΕΚ με την κατάκτηση του κυπέλλου, δεν περίμενα κάτι τόσο μεγάλο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, παρ’ όλα αυτά παραμένω για την ώρα προσγειωμένη και αφοσιωμένη στην Εθνική ομάδα.
Όταν τελειώσουμε τις υποχρεώσεις, θα είμαι έτοιμη να ανταποκριθώ σε αυτό το πρωτάθλημα που πραγματικά είναι πολύ υψηλού επιπέδου».
Πηγή φωτογραφιών: Θώμη Αντωνιάδου