back to top

Κονόμη: «Χτίζουμε κάτι πολύ καλό για το μέλλον»

Διαβάστε Επίσης

H Αρέτα Κονόμη άκουσε για πρώτη φορά τον Εθνικό Ύμνο αγωνιζόμενη με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και μιλάει για τα συναισθήματά της στην κάμερα των καναλιών Novasports.

H παίκτρια του Ολυμπιακού τόνισε μετά την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής στα μπαράζ πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο.

Αναλυτικά:

«Ένιωσα πολύ όμορφα, ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, συγκινήθηκα αρκετά, ένιωσα όμορφα και όλα πήγαν πολύ καλά στο τουρνουά αυτό. Είναι πολύ διαφορετική εμπειρία, είναι πολύ όμορφο, εκπροσωπείς μία χώρα και δένεσαι με αθλήτριες που δεν συνεργάζεσαι όλη τη χρονιά.

Προσπαθώ να δώσω το 100% και με χαρά το κάνω. Υπάρχει θέληση, επιμονή, δουλειά, δουλέψαμε πολύ το μήνα που μαζευτήκαμε, δεν παρατήσαμε το ματς και χτίζουμε κάτι πολύ καλό στο μέλλον. Θα πάρουμε ό,τι καλύτερο μας αξίζει και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μπορεί να έρθει».

Πηγη: Novasports.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Εθνική Γυναικών: Στην Κοζάνη η προετοιμασία – Οι κλήσεις...

Το μεγάλο καλοκαίρι της Εθνική γυναικών ξεκινάει τη Δευτέρα 12 Μαΐου στην Κοζάνη, όπου είναι προγραμματισμένο το...

Εθνική γυναικών Κ16: Δύο σετ μακριά από την πανηγυρική...

Δύο σετ μακριά από τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος γυναικών Κ16 είναι η Εθνική μας ομάδα, η...

Θετική να επιστρέψει στην Εθνική η Βασιλαντωνάκη, συνεχίζονται οι...

Ένα μεγάλο όπλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλλά και το European Golden League αναμένεται να έχει η Εθνική...
spot_img