back to top

Κομοτηνή: Ξεκινάει το 3ο Beach Summer Camp

Διαβάστε Επίσης

Από την Τρίτη, μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ξεκινάει το 3ο Beach Volleyball Summer Camp που διοργανώνει η ομάδα της Ακαδημίας Κομοτηνής. 

Συγκεκριμένα από 6 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου , ο Α.Σ. Ακαδημία Κομοτηνής θα πραγματοποιήσει το beach volleyball summer camp στον όμορφο χώρο της Ολυμπιάδας Κομοτηνής.

Οι προπονήσεις θα γίνονται από έμπειρους προπονητές σε 4 ηλικιακά γκρουπ ,με τέσσερις προπονήσεις την εβδομάδα προκείμενου οι αθλήτριες και αθλητές να μάθουν τα «μυστικά» του beach volley.

Θα λειτουργήσουν τμήματα κοριτσιών και αγοριών  από Ε-ΣΤ Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Υπεύθυνες της διοργάνωσης είναι οι Κλαίρη Κωνσταντινίδου και Αγγελική Λαμπροπούλου.

Πηγη:thrakisports.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Queen & King of the Court: Θρίαμβοι για τη...

Δύο εκπληκτικοί νικητές στέφθηκαν στο Queen & King of the Court την Κυριακή στο Beachboard Hacienda της...

Beach Volley: Οι τελικοί των Elite Series είναι εδώ!

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο θεσμός των Elite Series 2024-2025 που αναμένεται να ολοκληρωθεί με τις τελικές...

Beach Volley: Έλαμψε στα βραβεία ο Φόκεροτς

Στο ετήσιο γκαλά γνωστό ως Λετονικά Βραβεία Τριών Αστέρων, ο Κρίστιαν Φόκεροτς το αστέρι του Λετονικού Beach...
spot_img