back to top

Κοκκινάκης: «Χαρούμενος που παρέμεινα στον ΠΑΟΚ» (video)

Διαβάστε Επίσης

Στην κάμερα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ο διεθνής λίμπερο Μενέλαος Κοκκινάκης ανέλυσε την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας βόλεϊ, ενόψει

Ο Κοκκινάκης αναφέρθηκε στις σκληρές προπονήσεις που πραγματοποιούνται, τονίζοντας τη σημασία της συνοχής και της χημείας μεταξύ των παικτών. Επίσης, μίλησε για τις στρατηγικές που εφαρμόζονται υπό την καθοδήγηση του προπονητικού τιμ, οι οποίες αποσκοπούν στην ενίσχυση των αμυντικών και επιθετικών δυνατοτήτων της ομάδας.

Ο διεθνής λίμπερο εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, υπογραμμίζοντας τη διάθεση των παικτών να πετύχουν υψηλούς στόχους και να προσφέρουν καλό θέαμα στους φιλάθλους.

Αναλυτικά:

«Υπάρχει αρκετή κούραση, αλλά μας αρέσει. Έτσι είναι όμως, πρέπει να κουραστούμε για να δημιουργήσουμε μια δυνατή αρχή για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε στους στόχους μας. Είμαι πολύ χαρούμενος και φαίνεται από το γεγονός ότι μένω για πέμπτη χρονιά εδώ.

Εύχομαι τα καλύτερα για τη σεζόν που έρχεται. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι η μαχητικότητα και η διάθεση σε όλα τα παιχνίδια για να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Pre League (Γ): Δεν κατεβαίνει η Κορίνθος στα Play...

Η χρονιά για την Κόρινθο δεν πήγε όπως θα θέλανε οι ιθύνοντες της ομάδας με τα πράγματα...

Το Ghibli Style ξαναχτυπά στο volleyland: Το Super Cup...

Το νέο trend που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει κακό χαμό είναι η μετατροπή...

Cev Cup (Γ): Το σήκωσε η Νοβάρα (vid)

Στο υψηλότερο σκαλοπάτι του Cev Cup γυναικών ανέβηκε η Νοβάρα επικρατώντας και στον δεύτερο τελικό επί της...
spot_img