back to top

Κηφισιά-ΑΟΝΣ Μίλων: Ντέρμπι τετράδας στα βόρεια προάστια

Διαβάστε Επίσης

Το ντέρμπι κορυφής της Αττικής μεταξύ του Α.Ο.Π.Κηφισιάς και του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στο Ζηρίνειο θα είναι στο τηλεοπτικό μενού της ΕΡΤ-2 (Γυμναστήριο Ζηρίνειο, 15η αγωνιστική, 8/2, 19:00, ΕΡΤ-2, Διαιτητές: Κουτσούλας, Μιχαήλογλου).

Η Κηφισιά έρχεται από τις δύο νίκες με ΟΦΗ και Άθλο και χρειάζεται το τρίποντο όχι μόνο για να διατηρηθεί στην 4η θέση αλλά και να βάλει υποψηφιότητα και για την 3η θέση πλησιάζοντας τον Μίλωνα. Η ομάδα του Κώστα Χριστοφιδέλη μοιράζεται την 4η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχουν από 23 βαθμούς, ενώ ο Μίλων έχει 29.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, στη μάχη της πρωτιάς, Μίλων ,ΠΑΟΚ, Κηφισιά για την τετράδας!

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Ο Μίλωνας τα τελευταία 2 χρόνια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, διαθέτοντας ένα ισχυρό σύνολο. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και γνωρίζουμε τις δυσκολίες του. Παίζουμε στην έδρα μας κάτι που θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε. Έχουμε ετοιμάσει το αγωνιστικό πλάνο μας και είμαστε αρκετά αισιόδοξοι. Ο Μίλωνας έχει χαρισματικούς παίκτες από τη γραμμή του σερβίς και εμείς πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας ανάλογα. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και κάθε βαθμός μετρά. Έχουμε 4 αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Είμαστε αφοσιωμένοι στο αρχικό μας πλάνο. Τώρα σε περίπτωση νίκης αν μας δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου θα είναι ευχής έργο».

Ο Σέρβος διαγώνιος Στεφάν Οκοσάνοβιτς είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Μίλωνας είναι μία ισχυρή ομάδα κάτι που έχει αποδείξει όλη τη σεζόν. Ασφαλώς το ότι παίζουμε στο Ζηρίνειο μας δίνει ένα πλεονέκτημα, όμως για να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός στην “κούρσα” για την τετράδα της κανονικής περιόδου».

Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων θέλει να κάνει μίνι restart μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες: Δύο από τον Ολυμπιακό σε Σούπερ Καπ και πρωτάθλημα και μία από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα έχει 29 βαθμούς και σε αυτόν τον αγώνα θέλει να κλειδώσει την 3η θέση και να διεκδικήσει μέχρι τέλους και καλύτερο πλασάρισμα.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Μετά την εμπειρία του τελικού του Σούπερ Καπ επικεντρωνόμαστε στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ξεκινώντας με τον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε τις δυνάμεις μας μετά τον τελικό. Ξέρουμε τα δυνατά στοιχεία της Κηφισιάς. Αυτός ο αγώνας είναι σαν τελικός για την Κηφισιά. Έχουμε κάνει μικρή αλλά ουσιαστική προετοιμασία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι όπως έχουμε συνηθίσει».

Σε 15 αγώνες η Κηφισιά προηγείται του Μίλωνα με 8-7 νίκες αλλά ο Μίλων έχει σερί νικών 3-0.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Volley League (Α): Νίλσεν, Οκοσάνοβιτς, Λομπιζένκο και Μασούλοβιτς στην...

Η 17η αγωνιστική ολοκληρώθηκε στη Volley League Ανδρών το σαββατοκύριακο που μας πέρασε (22-23/02), με τον ΠΑΟΚ...

Τουρκία (Γ): Ήττα για την εξαιρετική Βασιλαντωνάκη από τη...

Με ήττα συνέχισε την πορεία της στο Τουρκικό πρωτάθλημα η Ανθή Βασιλαντωνάκη με την Τουρκ Χαβά καθώς...

Τι έκαναν Οικονόμου, Ευσταθόπουλος, Γκότσης και Αθανασόπουλος!

Για ένα ακόμη σαββατοκύριακο, εκτός από τους Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο και...
spot_img