back to top

Καζάζης:«Θα γίνουν σκληρά παιχνίδια στα πλέι οφ»

Διαβάστε Επίσης

 Ικανοποιημένος ο Δημήτρης Καζάζης απο την νίκη του ΠΑΟ, στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου με τον Πανναξιακό αλλα και για το νέο ραντεβού των δύο ομάδων στα πλέι οφ της Α1 γυναικών, σχολίασε: «Κρατήσαμε τη δεύτερη θέση, αν και δεν κρινόταν σήμερα αλλά ήταν ένας από τους στόχους της ομάδας για να πάρει πλεονέκτημα έδρας.

Το παιχνίδι σήμερα ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα και οι δυο ομάδες ήταν σε μέτριους ρυθμούς.

Στην ημιτελική φάση θα είναι διαφορετικά παιχνίδια και από ψυχολογία και από προσπάθεια και από πάθος. Θεωρώ ότι είμαστε ισοδύναμες ομάδες. Θα είναι σκληρά παιχνίδια, σίγουρα είναι σημαντικό το πλεονέκτημα αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό.

Πιστεύω χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Νάξου και να φτάσουμε στον τελικό».

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το Volleyland συμμετέχει στην απεργία της ΕΣΗΕΑ

Από τις 05:00 το πρωί της Τρίτης και για 24 ώρες δεν θα υπάρχει ενημέρωση από το...

ΗΠΑ: Ο επικός Ματ Άντερσον στα 38 του δήλωσε...

Ο Αμερικανός σταρ και παίκτης της Ζιράτ δεν πτοείται από τα χρόνια που περνούν και δήλωσε πώς...

Ένα… ξεχωριστό αφιέρωμα στο βόλεϊ (video)

Η παιδική εκπομπή της ΕΡΤ2, «Καλώς τα Παιδιά», συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με τα πρωτότυπα αφιερώματά...
spot_img