back to top

Κάτι τρέχει στο Παναθηναϊκός-Αμαζόνες

Διαβάστε Επίσης

Πολλά τα σενάρια που δίνουν και παίρνουν στην αυλαία της κανονικής περιόδου για τη volleyleague γυναικών. Εκεί όπου σήμερα ξεκαθαρίζει τι θα συμβεί για τη 2η θέση αλλά και για τις ομάδες που θα λάβουν μέρος σε πλέι οφ και πλέι άουτ.

Έχω ξαναγράψει, ότι το έργο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο για να υπάρχει σωστή αξιολόγηση των ομάδων που παίζουν μεταξύ τους, γιατί συχνά υπάρχουν απουσίες βασικών που τις μαθαίνουμε όλοι πριν ξεκινήσει το ματς!

Ωστόσο, θα πάρουμε το ρίσκο για τρεις αναμετρήσεις που έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα, σε θεωρητικά καλές αποδόσεις που κυκλοφορούν. Πάντως, η εμπειρία τόσων χρόνων δείχνει, ότι απόδοση που πέφτει πάνω από 0,50 μονάδες λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, με ένα ποσοστό κοντά στο 90% επαληθεύεται.

Βλέπω και ξαναβλέπω τον άσσο του Άρη και ομολογώ ότι με… ιντριγκάρει το 3,25 του άσσου, καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να είναι σίγουρα στη θέση των πλέι οφ, δίχως να τους ενδιαφέρει τι θα κάνει το Μαρκόπουλο που βρίσκεται ένα βαθμό πιο χαμηλά. Όσο για τον ΠΑΟΚ, γνωρίζει ότι ως δεύτερος πέφτει με τον Πανιώνιο στην επόμενη φάση!

Στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει πρόβα ενόψει του final-4 στην Κοζάνη και το Μαρκόπουλο να κάνει την υπέρβαση μήπως και προσπεράσει τον Άρη. Ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του ματς, περιμένω σχετικά γεμάτα σετ, ακόμα και αν λήξει 3-0. Γι’ αυτό και κρίνω το “over 128,5 π.” ως μια συμφέρουσα επιλογή.

Το ίδιο σημείο θα επιλέξω και στο ΑΕΚ – Λαμία, όπου οι φιλοξενούμενες έχουν απόσταση δύο πόντων από τις Αμαζόνες για να κρατήσουν την προτελευταία θέση, ενώ η ΑΕΚ είναι ισόβαθμη με τη Θέτιδα στην 5η θέση, με την υποσημείωση ότι η “Ένωση” υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία. Γι’ αυτό βλέπω και εδώ ένα παιχνίδι όπου ακόμα και αν κριθεί στα τρία σετ, θα ξεπεράσει τους 130 πόντους. Άρα το “over 128,5 π.” αποτελεί και εδώ μια συμφέρουσα επιλογή.

ΥΓ. Περίεργο και προκαλεί εντύπωση που εταιρείες έχουν αποσύρει το “under/over” στο Παναθηναϊκός – Αμαζόνες.

16:30 | Volleyleague (Γ) Άρης (Γ) – ΠΑΟΚ (Γ) @ 1 (μ.ο. 3,25)
16:30 | Volleyleague (Γ) | Ολυμπιακός (Γ) – Μαρκόπουλο (Γ) @ over 128,5 π. (μ.ο. 1,80)
16:30 | Volleyleague (Γ) | ΑΕΚ – Λαμία @ over 128,5 π. (μ.ο. 1,80)
Ο Diagonal…

 

 

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Ανδρεόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ σέρβιρε τρομερά» – Αποθέωσε τον «Δικέφαλο»...

Ο Παναθηναϊκός έκανε στο πιο κρίσιμο σημείο τη χειρότερη εμφάνιση της σεζόν και γνώρισε και την πιο...

Μιλενκόσκι: «Το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν για μας»

Ο ΠΑΟΚ «φώναξε παρών» στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Με εκπληκτικό σερβίς...

ΠΑΟΚ: Έμειναν Βαν Ντε Βίβερ, Γιάσπερ, Μπάκα, φεύγουν Ξανθοπούλου,...

Υπάρχει ζωή στον ΠΑΟΚ και με προπονητή τον Χρήστο Πάτρα, κέρδισαν  τον Άρη, έκλεισαν τα αυτιά στις...
spot_img