back to top

«Καταστάλαξε σε Μεντέι η Λούμπε»

Διαβάστε Επίσης

Το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Τζιανλορέντσο Μπλεντζίνι φαίνεται πως αποφάσισε η Κουτσίνε Λούμπε Τσιβιτανόβα, με γαλλικά Μέσα να αναφέρουν πως το πόστο θα αναλάβει κανένας άλλος εκτός από τον προπονητή της Τουρ, Τζιαμπάολο Μεντέι, που προσφάτως οδήγησε την ομάδα του έως την κατάκτηση του CEV Challenge Cup.

Μετά την απόφαση της Ιταλικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης να μην επιτρέπει σε οποιονδήποτε προπονητή εθνικής της χώρας να έχει διπλά καθήκοντα αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας Μπλεντζίνι-FIPAV, άρχισε ευθύς αμέσως η ονοματολογία για το νέο «αλενατόρε».

Μετά λοιπόν το φημολογούμενο δίλημμα της Λούμπε ανάμεσα σε Μεντέι, Ράντοστιν Στόιτσεφ και Ντανιέλε Καστελάνι, γαλλικές πηγές κάνουν λόγο για συμφωνία με τον πρώτο, κάτι που εάν επιβεβαιωθεί θα σηματοδοτήσει επιστροφή του στην πατρίδα μετά από πέντε χρόνια, έχοντας αποχωρήσει από εκεί εργαζόμενος την τελευταία του σεζόν στο πλευρό του Ντανιέλε Μπανιόλι στην Μοντένα.

Μάλιστα, γίνεται λόγος και για μετακίνηση του Στόιτσεφ στην Τουρ εφόσον μείνει χωρίς προπονητή.

Γιώργος Σιάφας

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Πολωνία: Νίκησε η Γιαστρέμπσκι πριν τον Ολυμπιακό

Με φόρα έρχεται στην Ελλάδα η Γιαστρέμπσκι Βίεγκελ. Η Πολωνική ομάδα που είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού...

Τουρκία (Α): Κι όμως… χάνει η Ζιράτ – Νίκη...

Η 25η αγωνιστική της SMS Grup Efeler Ligi έφτασε στο τέλος της, με μερικά απρόσμενα αποτελέσματα. Δείτε...

Πολωνία (Α): Νίκες για Βαρζάβα, Ρεζόβια και Λούμπλιν –...

Η PGE Projekt Warszawa επιβλήθηκε με καθαρό 3-0 (25:22, 25:21, 25:19) της Trefl Gdańsk στο πλαίσιο της...
spot_img