Και στο Παρίσι ο Μπάμπης Παπαδογούλας!

Για μία ακόμη φορά θα σφυρίξει στο υψηλότερο επίπεδο ο Μπάμπης Παπαδογούλας.

Πέρα από τη σάλα όπου ο Νώντας Γεροθόδωρος θα βρεθεί στο Παρίσι, η Ελληνική διαιτησία θα έχει εκπροσώπηση και στο Beach Volley!

Αναλυτικά:

Διπλή χαρά για την ελληνική διαιτησία σήμερα καθώς η FIVB ενημέρωσε ότι ο διεθνής διαιτητής Μπάμπης Παπαδογούλας θα ταξιδέψει στο Παρίσι (26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου) προκειμένου να διευθύνει αγώνες στο Ολυμπιακό τουρνουά Μπιτς βόλεϊ.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη παρουσία του Θεσσαλού ρέφερι σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Ρίο – 2016, Τόκιο – 2021) και τέταρτη συνολικά καθώς στους Αγώνες της Αθήνας (2004) ήταν ως επόπτης.

«Η αλήθεια είναι ότι ο ορισμός μου ήταν κάτι που περίμενα, αλλά η χαρά μου είναι πραγματικά πολύ μεγάλη γιατί την ίδια ημέρα ήρθε και ο ορισμός του Νώντα Γεροθόδωρου στο τουρνουά της σάλας. Μια τέτοια σπουδαία καριέρα όπως του Νώντα δεν θα μπορούσε να τελειώσει χωρίς την παρουσία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το άξιζε», είπε αρχικά ο κ. Παπαδογούλας και συνέχισε:

«Αυτός ο ορισμός είναι μια δικαίωση όλης της ελληνικής διαιτησίας και μετά του Μπάμπη και του Νώντα».

Ο ίδιος πάντως παραδέχθηκε πως ο τρίτος συνεχόμενος ορισμός του στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη «αποτελεί μια επιβεβαίωση της προσπάθειας και σίγουρα είναι η υλοποίηση μιας προσωπικής φιλοδοξίας,. Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από το να βρεθείς στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το να το κάνεις για τρεις συνεχόμενες φορές σε κάνει να αισθάνεσαι περήφανος».

Ο κ. Παπαδογούλας δεν βάζει… όρια για το σερί του, αλλά όπως τόνισε με νόημα: «Τώρα αρχίζει το άγχος… Τώρα στην τρίτη παρουσία δεν υπάρχει η άγνοια κινδύνου, αλλά η επιθυμία για να διατηρηθείς στο υψηλότερο επίπεδο. Κι όταν μιλάμε για Ολυμπιακούς Αγώνες πάντα θα υπάρχει άγχος γιατί μιλάμε για το κορυφαίο επίπεδο, όπου και το… μισό λάθος μπορεί να τελειώσει μια καριέρα».

spot_img

Περισσοτερα

«Το βόλεϊ ήταν για κορίτσια, τώρα βρίθει από αγόρια»:...

Στην Αμερική το βόλεϊ γνωρίζει μία σημαντική άνοδο και η Wall Street Journal το καταγράφει. Το βόλεϊ ανεβαίνει...

PVF: Πόσα χρήματα έβγαλαν φέτος οι αθλήτριες που πόσα...

Πετυχαίνει τους στόχους της και εξασφαλίζει ένα σημαντικό εισόδημα για τις αθλήτριες η PVF. Η πρώτη σεζόν της...

Τα -εξαιρετικά- νούμερα της πρώτης σεζόν της PVF

Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά οι Αμερικάνοι δείχνουν να τα κατάφεραν! Η PVF είναι η λίγκα της Αμερικής...